verge kopen

VERGE KOPEN (XVG)

Apr 9, 2018
Aanbieding: 

verge kopenIn dit artikel zullen we bespreken over hoe je het beste de Verge cryptomunt kunt kopen (XVG). Nederlanders hebben geluk. Het is mogelijk om VERGE (XVG) met iDEAL te kopen op twee goede Nederlandse beurzen die ook nog eens over een XVG wallet beschikken.

bitvavo verge kopenDit zijn Bitvavo en Litebit. Bitvavo is makkelijker in gebruik voor de beginner. Litebit heeft een groter aanbod van cryptomunten en is een meer gevestigde cryptobeurs waar je Verge kunt aanschaffen en opslaan. Bitvavo is makkelijker in gebruik en mooier. Goed, het is gewoon even kijken en vergelijken zou ik zeggen.

Wil je actief gaan daghandelen met de VERGE cryptocurrency?

In dat geval zou ik VERGE kopen op Bitvavo of Binance.

Het kopen van Verge op een cryptobeurs is niet de beste methode voor het waarborgen van je financiële privacy. Bij Binance en natuurlijk ook de Nederlandse bitcoinbeurzen zul je een identiteitscontrole moeten doorstaan om zo over een volwaardige rekening te beschikken.

Er is daarom een betere methode om VERGE te kopen waarbij er geen identiteitscontrole nodig is.

VERGE kopen met behoud van financiële privacy?

  1. Open gewoon een handelsrekening bij Bitrush of een andere cryptobeurs.
  2. Koop hier Bitcoin en stuur deze naar je Bitcoin wallet in eigen beheer!
  3. Activeer een rekening met een pseudoniem bij Changelly, een instant crypto exchange waar je geen verificatie van je identiteit nodig.
  4. Nu kun je direct vanuit je Bitcoin wallet BTC omwisselen bij Changelly voor VERGE (XVG). Zorg er voor dat je de VERGE core Tor wallet hebt geïnstalleerd voor optimale privacy en controle.

Beschik je nog niet over een Verge wallet en je weet niet precies hoe je deze moet opzetten? Hieronder is een handige videopresentatie die laat zien hoe je te werk moet gaan:

https://youtu.be/R48e1mp_5qA

Hoe kan ik  precies VERGE kopen bij Changelly?

1. Maak een rekening aan bij Changelly en selecteer XVG aan de rechterkant in het menu en de cryptomunt die je wilt gebruiken om Verge mee te kopen. We gaan er vanuit dat je over Bitcoin beschikt en deze gebruikt voor het kopen van Verge. Geef dan aan hoeveel BTC je wilt omzetten. In het voorbeeld hieronder maken we gebruik van 0.02 BTC.

2. Klik op EXCHANGE en controleer vervolgens alle informatie. Je hebt nogmaals e mogelijkheid om alles te veranderen voordat je op NEXT klikt.

 

3. Vervolgens moet je de Verge wallet addres opgeven.

4. Controleer weer in alle rust alle informatie. Let Op, het bedrage in het veldje  ‘You get’ is een schatting en is niet exact aangezien de koers kan veranderen gedurende  de exchange process. Klik op Confirm ga verder naar de betaling.

5. Nu kun je de benodigde bitcoins sturen naar het aangegeven Bitcoin adres.

6. Ga naar je Bitcoin wallet en selecteer het bedrag en plak in het Bitcoin adres waar je de BTC naar toe moet sturen om je VERGE te ontvangen.

7. Prima, nu is het wachten tot dat de crypto omwissel procedure is afgerond.

8. Voilà! Nu kun je de Verge wallet controleren om te kijken of het bedrag in XVG is aangekomen.

Op deze manier kun je VERGE kopen zonder je financiële privacy op te geven en in eigen beheer VERGE te beheren. Voor meer informatie:

cryptocurrency exchange voor changelly

Lees verder

Bitcoin is nu “Made in USA”

China exit. De Verenigde Staten zijn nu de Bitcoin mining hotspot. Het is bijna niet te geloven wat China beweegt om zijn complete Bitcoin industrie om zeep te helpen. Het is grappig om te lezen dat MacDonalds in China iets met NFT’s gaat doen in China, maar bijna op een Soviet achtige manier spant China […]

Oct 14, 2021
2 min

Nieuwe brug tussen klassieke aandelenhandel en Bitcoin met Liquid Network

In een wereld met teruglopende omzetten op de aandelenbeurzen springt een vrij nieuwe aandelenbeurs eruit en dat is de Sychellen Stock Exchange (MERJ). In 2020 was het met 325% groei de snelst groeiende aandelenbeurs ter wereld en in 2021 was er nog eens 16% groei. Nu kondigt Blockstream aan dat deze beurs met zijn handelstechnologieprovider […]

Oct 13, 2021
2,5 min

El Salvador meteen ook proeftuin DeFi

Dit is altijd al wat werd gezegd door Bitcoiners als antwoord op de vraag of Bitcoin niet kapot gereguleerd kan worden: ja dat kan als een land of een groep landen dat wil, maar dan creëer je meteen ook de perfecte springplank voor een ander land of groep landen om de hele innovatie rond bitcoin […]

Oct 9, 2021
5,5 min