verge kopen

VERGE KOPEN (XVG)

Apr 9, 2018
Aanbieding: 

verge kopenIn dit artikel zullen we bespreken over hoe je het beste de Verge cryptomunt kunt kopen (XVG). Nederlanders hebben geluk. Het is mogelijk om VERGE (XVG) met iDEAL te kopen op twee goede Nederlandse beurzen die ook nog eens over een XVG wallet beschikken.

bitvavo verge kopenDit zijn Bitvavo en Litebit. Bitvavo is makkelijker in gebruik voor de beginner. Litebit heeft een groter aanbod van cryptomunten en is een meer gevestigde cryptobeurs waar je Verge kunt aanschaffen en opslaan. Bitvavo is makkelijker in gebruik en mooier. Goed, het is gewoon even kijken en vergelijken zou ik zeggen.

Wil je actief gaan daghandelen met de VERGE cryptocurrency?

In dat geval zou ik VERGE kopen op Bitvavo of Binance.

Het kopen van Verge op een cryptobeurs is niet de beste methode voor het waarborgen van je financiële privacy. Bij Binance en natuurlijk ook de Nederlandse bitcoinbeurzen zul je een identiteitscontrole moeten doorstaan om zo over een volwaardige rekening te beschikken.

Er is daarom een betere methode om VERGE te kopen waarbij er geen identiteitscontrole nodig is.

VERGE kopen met behoud van financiële privacy?

  1. Open gewoon een handelsrekening bij Bitrush of een andere cryptobeurs.
  2. Koop hier Bitcoin en stuur deze naar je Bitcoin wallet in eigen beheer!
  3. Activeer een rekening met een pseudoniem bij Changelly, een instant crypto exchange waar je geen verificatie van je identiteit nodig.
  4. Nu kun je direct vanuit je Bitcoin wallet BTC omwisselen bij Changelly voor VERGE (XVG). Zorg er voor dat je de VERGE core Tor wallet hebt geïnstalleerd voor optimale privacy en controle.

Beschik je nog niet over een Verge wallet en je weet niet precies hoe je deze moet opzetten? Hieronder is een handige videopresentatie die laat zien hoe je te werk moet gaan:

https://youtu.be/R48e1mp_5qA

Hoe kan ik  precies VERGE kopen bij Changelly?

1. Maak een rekening aan bij Changelly en selecteer XVG aan de rechterkant in het menu en de cryptomunt die je wilt gebruiken om Verge mee te kopen. We gaan er vanuit dat je over Bitcoin beschikt en deze gebruikt voor het kopen van Verge. Geef dan aan hoeveel BTC je wilt omzetten. In het voorbeeld hieronder maken we gebruik van 0.02 BTC.

2. Klik op EXCHANGE en controleer vervolgens alle informatie. Je hebt nogmaals e mogelijkheid om alles te veranderen voordat je op NEXT klikt.

 

3. Vervolgens moet je de Verge wallet addres opgeven.

4. Controleer weer in alle rust alle informatie. Let Op, het bedrage in het veldje  ‘You get’ is een schatting en is niet exact aangezien de koers kan veranderen gedurende  de exchange process. Klik op Confirm ga verder naar de betaling.

5. Nu kun je de benodigde bitcoins sturen naar het aangegeven Bitcoin adres.

6. Ga naar je Bitcoin wallet en selecteer het bedrag en plak in het Bitcoin adres waar je de BTC naar toe moet sturen om je VERGE te ontvangen.

7. Prima, nu is het wachten tot dat de crypto omwissel procedure is afgerond.

8. Voilà! Nu kun je de Verge wallet controleren om te kijken of het bedrag in XVG is aangekomen.

Op deze manier kun je VERGE kopen zonder je financiële privacy op te geven en in eigen beheer VERGE te beheren. Voor meer informatie:

cryptocurrency exchange voor changelly

Lees verder

Mastercard netwerk integreert spoedig bitcoin en crypto diensten

Mastercard staat op het punt om een belangrijke aankondiging te doen. Ze willen banken en winkeliers die aangesloten zijn op het Mastercard betalingsnetwerk de optie bieden om betalingen in bitcoin te accepteren. Dit nieuws is vrijgekomen vandaag 25.10.2021 op CNBC gepubliceerd. Net zoals Twitter als een sociaal netwerk nu ook werkt als een bitcoin betalingsnetwerk […]

Oct 25, 2021
1,5 min

Jack Dorsey waarschuwt voor hyperinflatie

Miljardair en Twitter oprichter Jack Dorsey plaatste afgelopen vrijdagavond een opmerkelijke tweet over hyperinflatie. Hyperinflatie gaat alles veranderen. Het gebeurt nu al. De consumptieprijzen hebben in de Verenigde Staten een recordstijging gehad. Er is steeds meer bezorgdheid over de inflatiedruk. Zelfs de Federal Reserve-voorzitter Jerome Powell bekende dat de inflatiedruk tot ver in volgend jaar […]

Oct 25, 2021
2 min

Hoera crypto fnuikt Amerikaanse sancties

Het is zo grappig om nieuwsartikelen te lezen als je de narratieven kent die steeds maar worden ingezet om de goegemeente verder de hersenen te spoelen. Zo zouden Putin en China agressieve bedoelingen hebben in een wereld die compleet wordt gedomineerd door Amerikaanse legerbases en militaire uitgaven. En zo zou crypto slecht zijn omdat je […]

Oct 24, 2021
2,5 min