cryptohopper trading botDe Cryptohopper is een nieuwe crypto trading bot platform voor crypto-handelsbeheer doeleinden. De CryptoHopper is van Nederlandse makelij, hetgeen zeker handig is voor eventuele productondersteuning. Niettemin, het instellen van de Cryptohopper is super eenvoudig. Je kunt op het platform onder meer alle trades beheren en automatiseren op verschillende crypto exchanges. Je kunt er bovendien verschillende cryptocurrency trading strategieën mee instellen.

Inderdaad, de doelstelling is dat je met de CryptoHopper automatisch goedkoop kunt inkopen en winst kunt pakken met verschillende crypto’s op verschillende handelsbeurzen en met behulp van verschillende strategieën. Hieronder kun je een algemene demonstratie zien van de CryptoHopper:

De CryptoHopper werkt vloeiend samen met Huobi Pro. CryptoHopper is een premium partner van Huobi voor het verzorgen van een mooie en hoogwaardige trading bot. Niettemin, de CryptoHopper werkt ook prima met o.a. Binance, KuCoinKraken, Coinbase, Cryptopia, Bitfinex etc. Het mooie van de CryptoHopper is dat je verschillende Triggers kunt instellen op basis waarvan de CryptoHopper een actie uitvoert op de betreffende exchange. De Triggers werken op basis van een reeks van vooropgestelde indicatoren en acties die de CryptoHopper voor je zal verrichten. Hieronder kun je zien hoe dit werkt en hoe je een Trigger kunt instellen:

De Triggers zijn de belangrijkste waardepropositie van de Crypto Hopper en ze worden afgestemd op de basisconfiguratie van je Crypto Hoppper account. Deze basisconfiguratie gaat o.a. over welke exchange, de api’s, de basis valuta en de cryptovaluta die je wilt gebruiken. Hieronder in de video zie je hoe je de CryptoHopper kunt configureren:

Vervolgens is het zaak om je handelssignalen te configureren in je Crypto Hopper account. Hieronder in de demonstratie video kun je zien hoe je dit kunt doen:

Recap – CryptoHopper

De CryptoHopper zit vol met features voor de veel eisende crypto daghandelaar.

  • Automatiseer en beheer de cryptohandel met behulp van gemakkelijk in te stellen triggers!
  • Voor meer informatie:

Bezoek Cryptohopper!

Bedrijfsgegevens:

Cryptohopper BV
Johan van Hasseltweg 18A
1022 WV Amsterdam

COC: 70270481
VAT: NL858227198B01

Gerelateerde artikels: