cryptocurrency report

COINBASE WALLET & BEURS

Coinbase kan als de beste bank worden beschouwd. Coinbase stelt jouw in staat om je eigen bank te worden met het aanbieden van een uitstekende Bitcoin Wallet en een prachtig platvorm voor het kopen en verkopen van Bitcoins.

coinbase Het is zeer gemakkelijk om verschillende portemonees aan te maken en op te zetten voor jouw zelf en ook jouw bedrijf. Coinbase is zeer gebruiksvriendelijk en super gemakkelijk om aan te passen naar je eigen wensen. Coinbase heeft ook een mobile app waarmee je via de smart phone bitcoin betalingen kunt verrichten. Ik moet zeggen, het is prachtig opgezet geworden en het verbaasd me niet dat vele gerenomeerde investeerders in 2015 veel geld hebben gestoken in de verdere ontwikkeling van deze Bitcoinbeurs in het hartje van San Fransisco. Persoonlijk vind ik de Coinbase Vault een uitstekende waardevolle toevoeging. Dit stelt jouw in staat om jouw Bitcoins super veilig op te slaan. Dit is ideaal voor die Bitcoins die je niet wilt gebruiken. Ik heb er een Bitcoin beveiligde spaarkonto van gemaakt. Hieruit mag je alleen terugboeken naar de reguliere Coinbase Wallet als deze overboeking door een extra derde persoon (mijn vrouw) wordt goedgekeurd!  Zo kan nooit iemand mijn bitcoins stelen. Bovendien, neemt het 48 uur in beslag om Bitcoins vanuit jouw Bitcoin kluis terug te boeken naar je reguliere online bitcoin wallet. Dit zijn fantastische veiligheidsmaatregelen die ook nog eens kunnen worden gecomplimenteerd met een twee-factor authentificatie mechanisme via SMS of de Google Authenticator! Met Coinbase wordt je niet alleen je eigen bank, maar ook nog eens een super veilige bank! Toch, zou ik je niet aanraden om al jouw Bitcoin vermogen hier te besparen, aangezien uiteindelijk de privésleutels niet volledig onder jouw controle staan. De meeste bitcoins die je wilt oppotten zet je op een goede hardware wallet!

Open hier je eigen bitcoinwallet bij Coinbase!

coinbase wallet

Coinbase versus Clevercoin

Coinbase is een geduchtige concurrent voor CleverCoin. Grappig genoeg zijn beide bitcoin beurzen gelijktijdig in Nederland gestart. CleverCoin is een Nederlandse beurs. Het was niet makkelijk voor de oprichters van Clevercoin om banken te vinden. Clevercoin werkt samen met Franse betaalprovider Lemon Way. Het was te lastig om een partner te vinden in Nederland omdat veel Nederlandse banken ‘koudwatervrees’ zouden hebben met de cryptovaluta. Gebruikers van Clevercoin moeten ook een ingescand paspoort, banknummer en geverifieerd woonadres opgeven, een eis van de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren terrorisme. In Nederland laten ze zich flink bang maken over het gebruik van Bitcoin. Belachelijk! Bij Coinbase is het voldoende met een ingescand paspoort om aan de slag te gaan. Niettemin, het grote voordeel van Clevercoin is dat je met iDEAL en ook Credit Cards onmiddelijk Bitcoins kunt aanschaffen. Dit is niet het geval met Coinbase. Bij Coinbase moet je geld overboeken naar een bank in Estland om Bitcoins te kunnen kopen. Coinbase heeft in de VS meer dan 2 miljoen gebruikers en het bedrijf werkt onder andere samen met PayPal aan bitcoin-ondersteuning. Ik hoop dat Coinbase later ook nog Bitcoin debit cards zal introduceren. Dit zou de dienstverlening van Coinbase uiterst compleet maken.

Coinbase & Clevercoin samen gebruiken?

Persoonlijk, zou ik Clevercoin gebruiken voor het snel en goedkoop kopen van Bitcoins. Je kunt namelijk de Bitcoins direct naar jouw Coinbase Wallet versturen. Zo krijg je het beste uit twee werelden. Voor meer informatie: Clevercoin Review!

Gerelateerde artikels:

 

Bron: