PLATINA KOPEN

Waarom, en vooral ook hoe, zou ik goedkoop platina kopen?

Platina kan worden gekocht als een harde asset voor vermogensbescherming of als een financieel product voor speculatie bij 24Option. Als een edelmetaal wordt Platina gezien als een alternatief voor goud. Goud is vooral een hedge tegen geldontwaarding. Met deze premisse moet je in eerste instantie geen platina kopen.

platina kopenPlatinum heeft geen monetaire geschiedenis gehad. Het moet als edelmetaal puur als een grondstof worden gezien voor de industrie. In die zin is platina vergelijkbaar met koper, palladium en zilver. Toch, deze schets is een vereenvoudiging van een zeer complexe globale financiële situatie waar we nu mee te maken hebben. Het geldstelsel onderleiding van de wereldreservemunt, de Petro Dollar is ziek en in verval. Het investeren in vastgoed en andere hard assets is op termijn veel verstandiger dan het investeren in schuldpapieren. In dit scenario is het kopen van fysiek platina een vorm van koopkracht bescherming. Vooral als je niet denkt dat de Euro op termijn in prijs zal stijgen. Vandaar, Platina kopen kan zeker van belang zijn wanneer je een volledig gedekt belegginsportefeuille wilt hebben in edelmetalen. Vooal de Platina Maple Leaf muntjes zijn een uitstekende voordelige belegging voor de consument nu de prijs zo is ondergewaardeerd. Je kunt ze goedkoop kopen bij Holland Gold of de ZilverGoudWinkel. Je kunt natuurlijk ook puur met de platina prijs speculeren via derivaten bij 24Option.
platina baren kopenHet is beter om platina te kopen en een aantal Platina Maple Leaf muntjes thuis te hebben dan dat je de kachel moet opstoken met je gespaarde Euro fiatgeld. Platina is een hard asset. In die zin zal de waarde van platina nooit veel lager gaan en blijven dan de productiekosten voor het maken van een platinabaar of muntje. Dit kun je over fiatgeld niet zeggen. De mijnen liggen voornamelijk in Rusland en Zuid-Afrika. Deze maken deel uit van de BRICS. Het is goed mogelijk dat op termijn nieuwe valuta’s gedekt moeten worden met grondstoffen en edelmetalen. De vraag naar goud, vervolgens zilver zullen enorm toenemen. Mocht de prijs van goud en zilver zo duur worden dat er niks overblijft voor de gewone burger, dan is het kopen van platina een zeer goed alternatief. Beter een hard asset dan niks wanneer het mis gaat en …. er een nieuw fincancieel systeem komt.

platina muntjes kopenIn ieder geval, de prijs van platina, zilver en ook goud is gunstig op dit moment. Platina kun je als particulier het beste goedkoop in handen krijgen in de vorm van platina muntjes. Vooral de Platina Maple Leaf munt zijn zeer voordelig bij de ZilverGoudWinkel te verkrijgen! Vergeet niet de prijzen even te vergelijken met die van Holland Gold. Heb je geen interesse voor het edelmetaal en je wilt gewoon makkelijk geld kunnen verdienen met de koers ? Dan zul je bij 24Option een zeer goed handelsplatform vinden voor het speculeren met de koers van platina voor het behalen van snelle rendementen. Voor meer informatie: 24Option.

Platina muntjes kopen als een aanvulling op het kopen van zilveren muntjes?

Zeker, als het aan ons ligt, kun je platina als een extra beschermingslaagje beschouwen bij het goedkoop kopen van zilver. Zilver is bijna altijd als geld is gebruikt. Niettemin, het investeren in zilver is niet zonder risico’s en dat geldt voor alle edelmetalen. Bij goud is dit natuurlijk geheel anders aangezien het uiteindelijk de ultieme currency is en nog steeds een rol speelt in de geo-politieke financiële belangen. Het is uiteindelijk de best werkende ledger voor het vaststellen van valuta koersen. Het is goed mogelijk dat de Chinezen een goudstandaard, misschien in combinatie met andere edelmetalen, weer zullen introduceren. Voor meer informatie: Waarom zou ik investeren in goud?

wanneer en hoe platina kopenDeze geo-politieke en financiële overwegingen zijn in eerste instantie niet van belang bij de aankoop van platina. Platina kopen koop je normaal niet om je vermogen te beschermen tegen geldontwaarding, eerder om te speculeren op een hogere prijs door vraag en aanbod verhoudingen. Aangezien het een zeer zeldzaam edelmetaal is en de vraag van consumenten en bedrijven op termijn verder zal toenemen, kan het een interessante belegging zijn. Daarnaast, we leven in onzekere tijden. Vandaar, nogmaals, het kopen van platina als een vorm van koopkracht bescherming kan ook van belang zijn wanneer je een volledig gedekt belegginsportefeuille wilt hebben in edelmetalen.

 Koop goedkoop Platina Maple Leaf muntjes bij de ZilverGoudWinkel of Holland Gold

platina muntjes kopen

Wil je platina baren belastingvrij zonder BTW kopen?

platina baren kopen bij bullionstarIn Nederland kun je zeer goed terecht bij GoldRepublic. Maar je kunt ook in Singapore kluis-platina baren kopen bij Bullionstar. Bullionstar maakt het voor iedereen mogelijk om belastingvrij platina te kopen. Dit kan dankzij de regelgeving in Singapore. Singapore is de beste jurisdictie voor het goedkoop kopen en  super veilig opslaan van platina en andere edelmetalen buiten de klauwen van de EU. Voor meer informatie: Bullionstar Review.

Wil je speculeren met de prijs van platina? 

goedkoop platina kopenHet is zeker interresant om platina te kopen om te speculeren op de relatieve prijsverschillen tijdens economische recessies en depressies. De koers van platina wordt bepaaldt door de industrie. Platina wordt gebruikt voor sierarden, medische toepassingen, autokatalysatoren en de raffinage van ruwe olie. In die zin beweegt de koers van platina vaak tegenovergesteld aan die van goud! Wanneer de economie afkoelt en de industriële productie afneemt, zal de vraag naar platina afnemen. De prijs zal afnemen en wanneer de economie in een depressie terecht komt zal de prijs een bodem bereiken, terwijl de vraag naar goud zal stijgen. Veel beleggers zullen een gedeelte van hun kapitaal veilig willen parkeren in goud. Je verkoopt in dit geval het goud dat je voor een lage prijs had gekocht en gebruikt een gedeelte van de winst om platina te kopen! Zo kun je geld verdienen tijdens economische voorspoed en depressie met edelmetalen. De makkelijkste manier om deze strategie toe te passen is met behulp van financiële instrumenten zoals de binaire opties zoals deze door 24option worden aangeboden of de CFD’s. 24Option heeft een prima social trading platform opgezet om via CFD’s super eenvoudig te speculeren met de prijs van platina door o.a. de beleggingen direct te kopiëren van de beste handelaren binnen het platform. Voor meer informatie: 24Option

Waar kan ik het beste platina kopen?

Dit kun je doen bij de reguliere Nederlandse bullion dealers zoals:

Wil je goedkoop platina kopen zonder het fysiek aan te schaffen, puur om snel mee te speculeren?

goedkoop platina kopenIn dat geval kun je het beste opties of binaire opties kopen. Je kunt dan via de handelsplatformen van de betreffende brokers zoals AnyOption24option of Optie24 met behulp van social trading heerlijk snel en gemakkelijk op snelle prijsveranderingen speculeren zonder het fysieke metaaltje te kopen en op basis van wat andere handelaren doen en denken.

Waar kan ik goedkoop platina kopen met bitcoins?

In Nederland accepteert de ZilverGoudWinkel bitcoins als een betalingsmiddel.

platina kopen bij bullionstar Met bitcoins kun je het beste goedkoop kluis platina kopen bij Bullionstar of Uphold. Let wel op, het gaat hier wel om kluis-platina. De platina wordt in een beveiligde kluis in London of Singapore voor je opgeslagen. Trouwens, je kunt bijna alle edelmetalen met bitcoins kopen bij Bullionstar of UpholdJe zult wel eerst bitcoins moeten kopen bij een goede bitcoin exchange. De aangekochte Bitcoins deponeer je vervolgens in jouw Uphold of Bullionstar account. Persoonlijk, geef ik de voorkeur aan Bullionstar als het gaat om de opslag van edelmetalen. Voor meer informatie:

Voor meer informatie: