crypto trading

VAULTORO

Wat is Vaultoro?

Vaultoro is droom die uit is gekomen voor iedereen die financieel onafhankelijk wil zijn van banken en concureert met andere uitstekende nieuwe fintech bedrijven zoals BitGold. BitGold levert een vergelijkende dienst. Niettemin, Vaultoro is veel beter geschikt voor mensen die goud willen kopen met bitcoins en altcoins.

vaultoroMet Vaultoro ben je zelf je eigen bank aangezien deze dienst de kracht van Bitcoin met de zekerheid van goud op een fantastische manier combineert. In beginsel is Vaultoro de eerste real-time online handelsplatform voor het handelen in goud met bitcoins. Het kopen van goud met Bitcoins verloopt onmiddelijk en ook nog eens goedkoop. De transactiekosten zijn super laag, maximaal 0,5 %! Bovendien kun je met kleine bedragen en hoeveelheden handelen in goud.

Hoe gaat dit in zijn werking?

1. Je zult eerst bitcoins goedkoop moeten kopen met iDEAL bij een goede Nederlandse bitcoin exchange zoals BTCdirect. 2. Vervolgens stort je deze bitcoins op het bitcoin adres van jouw Vaultoro account. 3. Vervolgens wanneer de bitcoins zijn aangekomen, kun je deze omzetten in jouw eigen  fysieke goudvoorraad. Je kunt het systeem zo instellen dat de bitcoins die binnenkomen in jouw account onmiddelijk worden omgezet voor goud voor de laagste prijs.Het is in beginsel kluis goud, maar je kunt deze ook thuis laten bezorgen.

  • Het goud dat je koopt bij Vaultoro ligt verzekerd opgeslagen in Zwitserland door Zürcher Freilager AG in Embrach. Dit is een van de oudste en veiligste dienstverlener in de wereld voor het veilig en verzekerd opslaan van goud. Dus al het goud dat je met jouw bitcoins koopt ligt superveilig opgeslagen buiten de grenzen van een onberekenbare overheid. Het goud is 100 % verzekerd tegen alle mogelijke calamiteiten zoals diefstal en beschadigingen.
  • Het goud zal altijd als een 100 % reserve worden aangehouden. Deze feiten worden onafhankelijk gecontroleerd door BDO en de audit rapporten zijn beschikbaar onder het menu Audit in jouw Vaultoro handelsrekening.
  • In de Vaultoro handelsrekening is nu ook de ShapeShift dienst ingebouwd waarbij het mogelijk is om onmiddelijk goud te kopen met een reeks van altcoins. Goudkopen met NXT coins, Dash, Ripple of Bitshares of Litcoins is nu kinderspel geworden.

Vergelijkbare, maar duurdere diensten!

Veilig, snel en goedkoop kluis goud kopen en opslaan met behulp van bitcoins en altcoins is nu kinderspel geworden dankzij deze dienst van Vaultoro. Vergelijkbare handelsomgevingen zijn duurder. Vaultoro biedt een uitstekende gratis dienst met maar een 0,5 % trading fee! Het is absoluut geen dom idee om eens een gratis Vaultoro account te openen: Open hier een gratis Vaultor0 account.

Concurrenten. Deze dienst van Vaultoro concurreert met nieuwe fintech bedrijven zoals BitGold en traditionele spelers in Nederland zoals GoldRepublicHolland Gold en Doijer en Kalff. BitGold is 0,5 % duurder dan Vaultoro, maar heft geen vaste kosten voor verzekeringen en betalingen. Het is een gratis betalingsplatform voor goud. BitGold biedt ook meer kluis locaties aan. Niettemin, wanneer je met bitcoins betaalt, kun je alleen voor Dubai kiezen. Dit is jammer. De traditionele spelers in Nederland voor kluis-goud kunnen niet concurreren met de prijzen van Bitgold en Vaultoro. Bitreserve is ook een optie, maar is weer 1 % duurder dan Bitgold!

Vaultoro is ook een kluis voor jouw bitcoins. De online Bitcoin wallets van Vaultoro zullen nooit meer dan 10 % van alle bitcoin tegoeden inhouden. 90 % van alle bitcoins zijn opgeslagen in ”cold” of ”offline” wallets en verzekerd met internationale multi-signatures. De dienst van Vaultoro is te vergelijken met die van BitGold en Bitreserve.

Gerelateerde artikels: