bitcoin meester reviewBitcoin Meester bemeestert niet alleen de kunst om voor klanten met iDEAL euro’s om te zetten naar Bitcoin, maar ook de kunst om de aangekochte bitcoins voor de klant direct bij te schrijven op een beheerde Bitcoin wallet. Dit maakt het zeer gemakkelijk om een eerste stap te zetten met het kopen van Bitcoin bij de Bitcoin Meester.

Voor de waaghalzen die ook andere cryptomunten willen kopen, is er verder keuze genoeg. De Bitcoin Meester ondersteunt de meest exotische crypto’s. Inderdaad, zoals we dit zo vaak kunnen constateren is deze ogenschijnlijke Bitcoin exchange gewoon een complete crypto exchange. Je kunt hier met iDEAL ook voordelig bekende cryptomunten zoals NEO, DigiByte, Litecoin en Ethereum kopen; maar ook Groestl, Viacoin, Icon en Skycoin. Het is een lange lijst en er worden steeds nieuwe aan toegevoegd. Het is wel van belang om te vermelden dat de exchange werkt als een wisselkantoor. De Bitcoin Meester is een makelaar en helpt haar gebruikers met het omwisselen van bijvoorbeeld euro’s naar Bitcoin. Ben je opzoek naar een handelsplatform die cryptohandel tussen gebruikers faciliteert en een eigen orderboek onderhoudt, dan kun je beter de Bitvavo exchange bezoeken.

Wat doet Bitcoin Meester verder goed?

Het is op zich geen probleem dat Bitcoin Meester niet een cryptohandel tussen gebruikers faciliteert, maar haar gebruikers direct bedient. Als een makelaar heeft Bitcoin Meester een goed werkende dienst opgezet. Wat verder opvalt bij de Bitcoin Meester is dat actieve klanten worden beloond.  Hoe meer je handelt, hoe meer korting je krijgt. Hierover is Bitcoin Meester zeer transparant. De koersen van Bitcoin Meester zijn gebaseerd op de gemiddelde korting die gegeven wordt op het handelsplatform. Ze maken gebruik van eigen koersen. Deze worden vastgesteld d.m.v. een gemiddelde van meerdere internationale exchanges te pakken met de handelsvolumes in de platform van Bitcoin Meester zelf. De marge is daarom variabel; dit is afhankelijk van vraag en aanbod. Ze kopen/verkopen orders pas nadat de klant de order geplaatst heeft. Je kunt met je aankoop dus iets duurder of iets goedkoper uit zijn. Standaard rekenen ze een marge van rond de 2%, waar vervolgens een korting tot 1.75% overheen gerekend kan worden. Deze openheid over de marges en het feit dat een klant hierover korting kan krijgen is zeker positief te noemen. Niettemin, deze marges kunnen niet concurreren met die van Bitvavo, die maximaal 0.25 % in rekening brengt. Handelaren die vaak met grote volumes verschillende crypto’s op het Bitcoin Meester platform verhandelen kunnen wel verder kortingen bedingen. Wat verder ook zeer positief is om te vermelden is het feit dat Bitcoin Meester stoploss, stoplimit en automatische kooporders heeft geïmplementeerd. Voor meer informatie: Bezoek de Bitcoin Meester.

Is Bitcoin Meester betrouwbaar?

Bitcoin Meester is een in Nederland geregistreerd bedrijf. Dit maakt het voor Nederlandse klanten makkelijker om de eigenaren van het bedrijf strafrechtelijk te vervolgen bij nalatigheid en andere nadere zaken die een exchange kan overkomen. Bitcoin Meester staat als bedrijf geregistreerd als Coin Meester BV en heeft het volgende KVK-nummer: 68955820. Het bedrijf is uiteindelijk in handen van twee jonge Nederlandse ondernemers Mitchell Zandwijken en Boyd Meuleman. Inderdaad, Bitcoin Meester is dan ook een geheel nieuwe onderneming. Het bedrijf is door deze jonge ondernemers in juni van 2017 opgericht. Er zijn momenteel 3 mensen in dienst bij
Bitcoin Meester, namelijk Paulina Eigenhuis, Justin Meuleman en
Selina in ’t Veen. Dit is een goed teken want het betekent dat deze nieuwe cryptobeurs haar klanten goed kan ondersteunen.

Wat wel belangrijk is om te herzien is welke veiligheidsmaatregelen er worden genomen om de tegoeden van de klanten op de exchange van Bitcoin Meester te beschermen. Dit is niet duidelijk omschreven. Dit is een duidelijk minpunt, maar dit maakt Bitcoin Meester niet direct onbetrouwbaar. Dit is iets wat je als klant kunt aankaarten als je de Bitcoin Meester wilt testen.

bitcoin meester vs litebitZoek je naar een meer beproefde crypto makelaar? In dat geval is LiteBit een prima alternatief. LiteBit is sinds 2015 actief en beschikt over 26 medewerkers. Voor meer informatie: LiteBit Review.  Zoek je naar een echt Nederlands handelsplatform met een eigen orderboek? Dan is de Bitvavo exchange het beste alternatief.

Conclusie:

Het is over het algemeen aan te raden om verschillende crypto handelsbeurzen met elkaar te vergelijken. Het is geen gek idee om beide Nederlandse beurzen met elkaar te vergelijken. Vooral als het gaat om de relatieve koop/verkoop koersen. Deze kunnen per munt en per actie verschillen. Dit zou concreet kunnen betekenen dat je bijvoorbeeld Litecoin goedkoper kunt kopen bij Bitcoin Meester, terwijl je deze op een andere dag en tijd deze voor meer geld kunt verkopen bij LiteBit wanneer je rendement wilt pakken bij een mooie koersstijging. Vandaar, naar gelang je persoonlijke wensen en eisen zou je verschillende rekeningen kunnen openen. Inderdaad, je zou kunnen beginnen met een vergelijking tussen Bitcoin Meester, LiteBit en natuurlijk de eerder genoemde Bitvavo exchange.

Trouwens, we hebben over de verschillende dienstverleners een compleet overzicht met en selectie gemaakt:

Koop Bitcoin bij Bitvavo in Amsterdam!