bitcoin & cryptocurrency trading seminars

ETHEREUM CLASSIC – ETC kopen?

Waarom zou ik niet of wel de cryptomunt van Ethereum Classic (ETC) kopen?

ETC kopen van Ethereum Classic netwerkHet was de bedoeling dat Ethereum Classic en de ETC cryptocurrency nooit een lang leven was beschoren. Alle Ethereum miners zouden overstappen naar het nieuwe Ethereum netwerk dat ontwikkeld was voor het veiligstellen van de DAO tegoeden en het afsnijden van de hacker. Het isoleren van de hacker die via een kwetsbaarheid in de eerste DAO veel Ethers had gestolen was de strategie om uiteindelijk ook wraak te nemen. De meeste investeerders van Ethereum werken uit idealistische motieven, maar helaas zijn er altijd cynische hackers die zochten naar wegen om het ambitieuze project van de DAO binnen Ethereum te doen ontsporen uit eigen winstbejag.

De strategie om de hacker te isoleren werd niet door iedereen op prijs gesteld. Er bleven een aantal eigenwijze miners en ontwikkelaars actief op het oude netwerk, Ethereum Classic. Ze geloven in de waarde van de blockchain van Ethereum classic en dat het veiligheidsincident met de DAO gewoon leergeld is. De hacker heeft gewoon gebruik gemaakt van een kwetsbaarheid om de eerste globale decentrale organisatie te beroven. Hoe tragisch het ook is, het zegt niks over de kwaliteit en validiteit van het netwerk. Het netwerk ging daardoor niet dood en de hacker bleef op die manier in feite niet gestraft aangezien het onwaarschijnlijke gebeurde: Verschillende cryptocurrency traders en investeerders en een exchange begonnen de Ethers van de Ethereum Classic op te kopen. Ontwikkelaars en beleggers keerden niet het oude netwerk de rug toe en plotseling vloog de ETC koers de hoogte in. Dit trok speculanten aan en zo werd in Ethereum Classic weer nieuw leven in geblazen….. maar is het eigenlijk niet gewoon lucht?

De motieven van de speculanten zijn puur uit winstbejag gebaseerd en dit maakt van Ethereum Classic een mogelijk pump & dump scheme. Het is daarom voor vooral de beginnende belegger in cryptogeld niet aanbevolen om ETC te kopen. Maar wil je een gokje wagen en je bent bereid het risico te lopen om je geld te verliezen…… of geloof je dat Ethereum Classic met ETC als een volwaardig alternatief voor Ethereum met ETH  kan blijven voortbestaan en verder ontwikkelen? De Ethereum Classic ontwikkelaars werken in ieder geval hard aan de ontwikkeling van het ETC netwerk en hebben een deflationair monetair beleid ingevoerd. De ETC muntjes zijn nog steeds zeer goedkoop…. gokje wagen?

In dat geval kun je gebruik maken van de Changelly cryptocurrency exchange dienstverlening of de widget hieronder om ETC te kopen met bitcoins en deze direct naar je ETC wallet te sturen. 


ethereum classic
Dus, met de widget hierboven kun je heel gemakkelijk anoniem ETC kopen met bitcoins en direct naar je ETC wallet sturen. Zodra de prijs flink is gestegen kun je de gekochte ETC direct weer verkopen bij LiteBit en omzetten naar euros op je bankrekening. Op deze manier kun je veel winst maken mocht ETC en Ethereum Classic daadwerkelijk als een alternatief voor het nieuwe Ethereum netwerk (ETH) blijven voortbestaan.
Voor meer informatie:

Gerelateerde artikels: