Whitney Webb over de netwerkcorruptie in de VS, Jamie Dimon en CBDC´s

Feb 16, 2024
Aanbieding: 

We willen onze lezers wijzen op het opzienbarend onderzoek van Whitney Webb. Ze is onderzoeksjournalist, schrijver, podcaster en onderzoeker bij Unlimited Hangout. Ze houdt zich voornamelijk bezig met inlichtingen, technologie, bewaking en burgerlijke vrijheden.

Net zoals Hester Bias de netwerkcorruptie in het Nederlandse financiële systeem heeft onderzocht en bespreekt in haar boek Worst Bank Scenario, gaat Whitney Webb een stap verder in haar boek One Nation Under Blackmail.

One Nation under Blackmail & the Rise of Jamie Dimon

Ze bespreekt hierbij over de netwerkcorruptie tussen inlichtingendiensten, de deep state, toezichthouders en het bankwezen. In het bijzonder wordt Jamie Dimon besproken met zijn connecties met Jeffrey Epstein. Dezelfde de belangengroep die verantwoordelijk is voor het succes van Jamie Dimon als CEO van JPMorgan Chase, zijn verantwoordelijk voor de opkomst van Jeffrey Epstein. Jamie Dimon was goed bekend met Jeffrey Epstein´s zaken en vooral zijn beruchte mensenhandel voor de elite voor o.a. chantagedoeleinden en kon zonder verdere vragen of problemen bankieren bij JPMorgan Chase.

De nieuwe bankencrisis en de grote herstart met digitaal centralebankgeld

Ze bespreekt verder in haar onderzoekswerk ook over hoe een bankencrisis gebruikt zal worden om de macht verder te consolideren met uiteindelijk de introductie van CBDC´s en gerelateerde wetgeving voor het verder verwijderen van enige privacy. De nieuwe RESTRICT-act die wordt voorgelegd is een duidelijk voorbeeld over hoe de staat steeds meer macht consolideert en in feite een totalitair surveillance systeem introduceert. Dit in combinatie met een CBCD maakt de controle over de burgerlijke samenleving absoluut en betekent het einde van in feite de rechtstaat met daarbij een liberale en vrije samenleving.

Een nieuw technocratisch feodaal-kredietsysteem wordt opgebouwd voor het behoud van macht en het gecontroleerd kunnen slopen van een onhoudbaar schuldensysteem. Het is een Great Reset doemscenario voor onze individuele vrijheid waartegen we in verzet moeten komen door o.a. er uit te stappen door de bitcoin technologie te omarmen en verder te ontwikkelen voor behoud van eigen het vermogen en de autonomie. Voor meer informatie: waarom zou ik bitcoin kopen?

Hieronder kun je Whitney Webb in gesprek zien over haar werk met Natallie Brunell:

Gerelateerde artikelen:

De macht van de City of London

De werking van de Federal Reserve

De rol van de Bank for International Settlements

De IMF lanceert de Unicoin CBDC

The Great Taking, het plan van de centraal bankiers

Lees verder

Michael Saylor start een Bitcoin development company

Michael Saylor bouwt aan een Bitcoin development company. Alleen Bitcoin kopen is voor Saylor en MicroStrategy niet genoeg, sterker nog: de voorraad Bitcoin zal fungeren als fundatie voor een Bitcoin development company.. Microstrategy´s Bitcoin aankopen: $4,- miljard winst Bitcoin is niet te stoppen, dat mag duidelijk zijn na diverse bullruns en ook nu liegt de […]

Feb 17, 2024
3 min

The Great Taking – centrale bankiers hebben een plan!

Dit artikel zal The Great Taking bespreken. Het is een boek geschreven door voormalige hedgefondsmanager David Rogers Webb. Het boek is bekend geworden door een documentaire die is gemaakt op basis van zijn werk en inzichten. Zijn de beleidsmakers van centrale banken en systeembanken gewoon dom bezig op basis van foute modellen en verouderde economische […]

Feb 16, 2024
7,5 min

De Exodus wallet review

De Exodus wallet is makkelijk, snel en veilig te gebruiken. Lees hier onze nieuwe Exodus wallet review van 2024! Introductie tot de Exodus wallet De crypto wallet van Exodus draait alweer sinds 2015 mee en wij gebruiken de wallet met veel plezier sinds 2017. De Exodus wallet is een “non-custodial” wallet en jij beheert jouw […]

Feb 15, 2024
4 min