Whitney Webb over de netwerkcorruptie in de VS, Jamie Dimon en CBDC´s

Feb 16, 2024
Aanbieding: 

We willen onze lezers wijzen op het opzienbarend onderzoek van Whitney Webb. Ze is onderzoeksjournalist, schrijver, podcaster en onderzoeker bij Unlimited Hangout. Ze houdt zich voornamelijk bezig met inlichtingen, technologie, bewaking en burgerlijke vrijheden.

Net zoals Hester Bias de netwerkcorruptie in het Nederlandse financiële systeem heeft onderzocht en bespreekt in haar boek Worst Bank Scenario, gaat Whitney Webb een stap verder in haar boek One Nation Under Blackmail.

One Nation under Blackmail & the Rise of Jamie Dimon

Ze bespreekt hierbij over de netwerkcorruptie tussen inlichtingendiensten, de deep state, toezichthouders en het bankwezen. In het bijzonder wordt Jamie Dimon besproken met zijn connecties met Jeffrey Epstein. Dezelfde de belangengroep die verantwoordelijk is voor het succes van Jamie Dimon als CEO van JPMorgan Chase, zijn verantwoordelijk voor de opkomst van Jeffrey Epstein. Jamie Dimon was goed bekend met Jeffrey Epstein´s zaken en vooral zijn beruchte mensenhandel voor de elite voor o.a. chantagedoeleinden en kon zonder verdere vragen of problemen bankieren bij JPMorgan Chase.

De nieuwe bankencrisis en de grote herstart met digitaal centralebankgeld

Ze bespreekt verder in haar onderzoekswerk ook over hoe een bankencrisis gebruikt zal worden om de macht verder te consolideren met uiteindelijk de introductie van CBDC´s en gerelateerde wetgeving voor het verder verwijderen van enige privacy. De nieuwe RESTRICT-act die wordt voorgelegd is een duidelijk voorbeeld over hoe de staat steeds meer macht consolideert en in feite een totalitair surveillance systeem introduceert. Dit in combinatie met een CBCD maakt de controle over de burgerlijke samenleving absoluut en betekent het einde van in feite de rechtstaat met daarbij een liberale en vrije samenleving.

Een nieuw technocratisch feodaal-kredietsysteem wordt opgebouwd voor het behoud van macht en het gecontroleerd kunnen slopen van een onhoudbaar schuldensysteem. Het is een Great Reset doemscenario voor onze individuele vrijheid waartegen we in verzet moeten komen door o.a. er uit te stappen door de bitcoin technologie te omarmen en verder te ontwikkelen voor behoud van eigen het vermogen en de autonomie. Voor meer informatie: waarom zou ik bitcoin kopen?

Hieronder kun je Whitney Webb in gesprek zien over haar werk met Natallie Brunell:

Gerelateerde artikelen:

De macht van de City of London

De werking van de Federal Reserve

De rol van de Bank for International Settlements

De IMF lanceert de Unicoin CBDC

The Great Taking, het plan van de centraal bankiers

Lees verder

Is een Solana ETF op komst?

Is een Solana spot ETF in de maak? Met de aanvraag van 21Shares en VanEck lijkt een Solana spot ETF dichterbij te komen. Inderdaad, VanEck en 21Shares hebben een aanvraag ingediend voor een Solana spot ETF bij de Cboe exchange. De SEC kijkt er nog naar, maar een SOL spot ETF komt dichterbij. Laten we […]

Jul 9, 2024
3 min

Bit2me vs Bitvavo, welke exchange is beter?

Bit2me versus Bitvavo. Welke exchange is beter? Met deze Bitvavo vs bit2me exchange vergelijking zullen we kijken hoe deze twee grote Europese cryptocurrency beurzen zich tot elkaar verhouden. Beide exchanges draaien een hoog EURO handelsvolume en hebben een breed dienst- en productaanbod. In deze Bitvavo vs bit2me vergelijking zullen we kijken naar de producten en […]

Jul 9, 2024
4,5 min

Wat is de Base chain van Coinbase precies?

Wat is de Base chain van Coinbase? De Base chain van Coinbase is sinds de lancering ongekend populair, onder andere voor de lancering van memecoins. Maar wat is de Base chain precies? Laten we het eens nader bekijken. De Base chain van Coinbase is enorm populair, maar waarom? Vorig jaar is het testnet van de […]

Jul 3, 2024
3 min