arwen

Zal ik bij PLUS500 Bitcoin kopen?

Mar 8, 2022
Aanbieding: 
plus500 btcc kopen

PLUS500 is een handelsplatform voor het verhandelen van een ruim aanbod van verschillende activa met behulp van CFD’s waaronder ook Bitcoin. Het beheerbedrijf is in Cyprus gevestigd ( CYSEC-licentienummer 250/14 ) en sinds 2009 actief. Het Plus500-merk is een onderdeel van Plus500 CY LTD.

Zal ik Bitcoin kopen bij Plus500?

Plus500 verkoopt geen bitcoins. Het is geen Bitcoin-makelaar of wisselkantoor of handelsbeurs. iTrader is een CFD-makelaar. Het gaat om de handel in een specifiek derivaat, een Contract-for-Difference voor Bitcoin, en niet de onderliggende activa. We raden onze lezers aan om niet te speculeren in Bitcoin-CFD’s aangezien meer dan 80 % van de speculanten er geld mee verliezen. Het is een uiterst risicovol handelsinstrument.

Wil je echt bitcoins kopen en meer leren over Bitcoin?

Maak dan kennis met onze uitgebreide gids en handleiding over hoe en waar je het beste Bitcoin kunt kopen.

PLUS500 Review

Twijfel je over Plus500? Het kiezen van een goed CFD-handelsplatform is niet een gemakkelijke opgave. Wel een zeer belangrijke opgave als je bepaalde beleggingsdoelen wilt verwezenlijken.

plus500

Er zijn vele verschillende handelsomgevingen waar je kunt beleggen met je zuur verdiende geld. Het is oppassen geblazen.  Want we meteen kunnen opmerken is dat in Nederland Plus500 (+500) snel een populaire makelaar geworden is die zich nu richt op het aanbieden van de populaire crypto-cfd’s. Dit is een nieuwe jonge, volatiele markt met een daadwerkelijk vrije en emotionele marktwerking! Plus500 biedt hier goede beleggingsomgeving om exposure te krijgen tot de cryptomarkten zonder rompslomp. Hier heeft wel Plus500 uitstekende concurrentie gekregen van 24Option en eToro. Net zoals Plus500 probeert 24Option zich ook te profileren als een erkende en gespecialiseerde CFD-broker voor het verhandelen van cryptovaluta. Vergeet niet dat “je ingelegde vermogen risico loopt” wanneer je belegt met CFD’s! ‘CFD’s zijn complexe instrumenten en lopen een hoog risico om snel geld te verliezen als gevolg van leverage. Tussen 74 en 89% van de beleggers in kleine beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s. U moet overwegen of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u het zich kunt veroorloven het hoge risico te nemen uw geld te verliezen. ‘

Is Plus500 betrouwbaar als broker voor het verhandelen van activa?

plus500 crypto trading

We hebben veel recensies geschreven over de meest uiteenlopende makelaars. Hierbij geven we meestal de voorkeur aan eToro en 24Option. Vooral eToro aangezien zij niet in CFD’s handelen, maar direct bitcoins en andere crypto’s aanhouden. Voor meer info: eToro!

Om maar even met de deur in huis te vallen met deze review: Plus500 is een betrouwbaar. Deze CFD-makelaar heeft een goede reputatie opgebouwd met een uitgebreid handelsplatform. Plus500 heeft een zeer uitgebreid aanbod van alle mogelijke activa (dus ook Bitcoin, vele andere cryptomunten, grondstoffen, indexen, aandelen etc.) en handelsinstrumenten.

Waarom zou je dan beleggen met Plus500?

Ik zal nu een aantal redenen verder uitwerken die aangeven waarom Plus500 een goede keuze is wanneer je een ervaren handelaar bent. Want vergeet niet dat het ingelegde kapitaal risico loopt met het speculeren met CFD’s en andere hefboomproducten. Maar, goed zonder risico, geen rendement. Kijk, de handel in CFD’s leent zich uitstekend om te speculeren op korte termijn prijsontwikkelingen van activa zoals bijvoorbeeld goud. Je moet een CFD niet beschouwen als een lange termijn investering. Wanneer je bijvoorbeeld een langdurige positie in goud wilt aanhouden, is het beter om echt goud te kopen! Plus500 stelt je mogelijk in staat om op korte termijn veel geld te verdienen met CFD’s.

Waarom is Plus500 dan betrouwbaar?

  • Ten eerste is Plus500 een aanbieder van vele verschillende beleggingsinstrumenten. Plus500 beschikt over een aanbod van over meer dan 2000 instrumenten voor het handelen in Forex, ETF’s, opties, aandelen, grondstoffen en meer dan 20 verschillende indexen. Je kunt ook op de Bitcoin koers en de koers van vele andere crypto’s speculeren! Plus500 heeft een zeer breed aanbod aan cryptomunten.
  • Ten Tweede, een beleggingsrekening van Plus500 beschikt over een prachtige handelsomgeving. Het is gemakkelijk om te handelen met dit platform. Bovendien is er ook een mobile app ontwikkeld die het mogelijk maakt om alle trades bij te houden en op te zetten vanuit je smart phone. Hieronder kun je een demovideo zien:
  • Een ander aspect van dit trading platform is dat de spreads laag zijn en er geen trading commissies worden opgelegd. Je kunt gemakkelijk Stop Limits, Stop Losses, Guaranteed Stops in zetten om jouw trading risico’s gemakkelijk te beheren. Om met het het platfom bekend te raken is eer ook een oefen-account c.q. demo account beschikbaar. Het is een volwaardige demo account met ondersteuning die je makkelijk bekend maakt het de mogelijkheden van het Pluss 500 trading platform.
  • Ten derde, is Plus500 een bekende makelaar die wordt gecontrolereerd en gereguleerd door verschillende Financiële autoriteiten:
  1. Plus500UK Ltd is geautoriseerd en wordt gereguleerd door de Financial Conduct Authority (FRN 509909).
  2. Plus500CY LTD s geautoriseerd en wordt gereguleerd door de Cyprus Securities and Exchange Commission (Licence No. 250/14).
  3. Plus500AU Pty Ltd, AFSL #417727 licentie uitgegeven door de Australian Securities and Investments Commission.

Ten slotte, zoals boven al besproken, Plus500 biedt een prachtig platform aan voor starters.

Waarom zou ik niet kiezen voor +500?

Wanneer je wilt speculeren met de koersen van cryptocurrencies zoals Bitcoin en vele andere altcoins. Plus500 geeft je een prima handelsomgeving om Plus500 te verkiezen boven de meeste andere brokers. Je kunt hier handelen zonder rompslomp. Let op, het gaat hier om termijncontracten. Echte bitcoins kopen doe je op een Bitcoin exchange. Plus500 is ideaal voor cryptocurrency CFD-trading.

Wanneer je een beginner bent en zoekt naar een eenvoudigere manier om te beleggen in CFD’s dan zou je eerder ook op zoek gaan naar een social CFD- trading platform. Dan is 500plus niet het echt meest geschikte platform voor jou. Niettemin, ik zou mijn lezers willen aanraden, die echt werk willen maken van het beleggen in CFD’s om te kiezen voor Plus500. Het is een goede CFD-dienstverlening van een betrouwbare makelaar.

plus500
plus500 review

‘CFD’s zijn complexe instrumenten en lopen een hoog risico om snel geld te verliezen als gevolg van leverage. Tussen 74 en 89% van de beleggers in kleine beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s. U moet overwegen of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u het zich kunt veroorloven het hoge risico te nemen uw geld te verliezen. ‘

Wat is een alternatief voor Plus500?

Lees verder

Het begrotingstekort record en de fiscale verslechtering in de Verenigde Staten (2024)

In dit artikel staan we even stil bij de Amerikaanse schuldenproblematiek. De Verenigde Staten verkeert in vergelijking met de rest van het Westen in een veel betere economische staat dan o.a. Duitsland en Frankrijk. Echter, de schuldproblemen in de Verenigde Staten zullen onvermijdelijk flinke gevolgen hebben voor de status van de dollar als wereldreservevaluta, haar […]

Jun 20, 2024
4 min

SEC stopt verder onderzoek naar Ethereum 2.0 en Consensys

Lead developer Ethereum, Consensys, komt met goed nieuws: de SEC stopt het onderzoek tegen Ethereum. Wat is er aan de hand? Goed nieuws voor de Ethereum en crypto community De SEC stopt namelijk het onderzoek tegen Ethereum. Het onderzoek ging erom of Ethereum een security zou zijn. Zou Ethereum als security beschouwd worden, dan zou […]

Jun 19, 2024
3 min

Coinbase vs Kraken, welke crypto exchange is beter? Zijn ze ook een betere optie voor Bitvavo?

Coinbase versus Kraken. Welke exchange is beter en hoe verhouden deze exchanges zich ten aanzien van Bitvavo? Inderdaad, in deze vergelijking kijken we naar de overeenkomsten, verschillen en de voor- en nadelen van de Coinbase en Kraken crypto exchange. We kijken ook of ze een betere optie zijn voor Bitvavo. Beide van origine Amerikaanse exchanges […]

Jun 18, 2024
8 min