arwen

Zal ik bij PLUS500 Bitcoin kopen?

May 18, 2020
Aanbieding: 
plus500 btcc kopen

PLUS500 is een handelsplatform voor het verhandelen van een ruim aanbod van verschillende activa met behulp van CFD’s waaronder ook Bitcoin. Het beheerbedrijf is in Cyprus gevestigd ( CYSEC-licentienummer 250/14 ) en sinds 2009 actief. Het Plus500-merk is een onderdeel van Plus500 CY LTD.

Zal ik Bitcoin kopen bij Plus500?

Plus500 verkoopt geen bitcoins. Het is geen Bitcoin-makelaar of wisselkantoor of handelsbeurs. iTrader is een CFD-makelaar. Het gaat om de handel in een specifiek derivaat, een Contract-for-Difference voor Bitcoin, en niet de onderliggende activa. We raden onze lezers aan om niet te speculeren in Bitcoin-CFD’s aangezien meer dan 80 % van de speculanten er geld mee verliezen. Het is een uiterst risicovol handelsinstrument.

Wil je echt bitcoins kopen en meer leren over Bitcoin?

Maak dan kennis met onze uitgebreide gids en handleiding over hoe en waar je het beste Bitcoin kunt kopen.

PLUS500 Review

Twijfel je over Plus500? Het kiezen van een goed CFD-handelsplatform is niet een gemakkelijke opgave. Wel een zeer belangrijke opgave als je bepaalde beleggingsdoelen wilt verwezenlijken.

plus500

Er zijn vele verschillende handelsomgevingen waar je kunt beleggen met je zuur verdiende geld. Het is oppassen geblazen.  Want we meteen kunnen opmerken is dat in Nederland Plus500 (+500) snel een populaire makelaar geworden is die zich nu richt op het aanbieden van de populaire crypto-cfd’s. Dit is een nieuwe jonge, volatiele markt met een daadwerkelijk vrije en emotionele marktwerking! Plus500 biedt hier goede beleggingsomgeving om exposure te krijgen tot de cryptomarkten zonder rompslomp. Hier heeft wel Plus500 uitstekende concurrentie gekregen van 24Option en eToro. Net zoals Plus500 probeert 24Option zich ook te profileren als een erkende en gespecialiseerde CFD-broker voor het verhandelen van cryptovaluta. Vergeet niet dat “je ingelegde vermogen risico loopt” wanneer je belegt met CFD’s! ‘CFD’s zijn complexe instrumenten en lopen een hoog risico om snel geld te verliezen als gevolg van leverage. Tussen 74 en 89% van de beleggers in kleine beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s. U moet overwegen of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u het zich kunt veroorloven het hoge risico te nemen uw geld te verliezen. ‘

Is Plus500 betrouwbaar als broker voor het verhandelen van activa?

plus500 crypto trading

We hebben veel recensies geschreven over de meest uiteenlopende makelaars. Hierbij geven we meestal de voorkeur aan eToro en 24Option. Vooral eToro aangezien zij niet in CFD’s handelen, maar direct bitcoins en andere crypto’s aanhouden. Voor meer info: eToro!

Om maar even met de deur in huis te vallen met deze review: Plus500 is een betrouwbaar. Deze CFD-makelaar heeft een goede reputatie opgebouwd met een uitgebreid handelsplatform. Plus500 heeft een zeer uitgebreid aanbod van alle mogelijke activa (dus ook Bitcoin, vele andere cryptomunten, grondstoffen, indexen, aandelen etc.) en handelsinstrumenten.

Waarom zou je dan beleggen met Plus500?

Ik zal nu een aantal redenen verder uitwerken die aangeven waarom Plus500 een goede keuze is wanneer je een ervaren handelaar bent. Want vergeet niet dat het ingelegde kapitaal risico loopt met het speculeren met CFD’s en andere hefboomproducten. Maar, goed zonder risico, geen rendement. Kijk, de handel in CFD’s leent zich uitstekend om te speculeren op korte termijn prijsontwikkelingen van activa zoals bijvoorbeeld goud. Je moet een CFD niet beschouwen als een lange termijn investering. Wanneer je bijvoorbeeld een langdurige positie in goud wilt aanhouden, is het beter om echt goud te kopen! Plus500 stelt je mogelijk in staat om op korte termijn veel geld te verdienen met CFD’s.

Waarom is Plus500 dan betrouwbaar?

  • Ten eerste is Plus500 een aanbieder van vele verschillende beleggingsinstrumenten. Plus500 beschikt over een aanbod van over meer dan 2000 instrumenten voor het handelen in Forex, ETF’s, opties, aandelen, grondstoffen en meer dan 20 verschillende indexen. Je kunt ook op de Bitcoin koers en de koers van vele andere crypto’s speculeren! Plus500 heeft een zeer breed aanbod aan cryptomunten.
  • Ten Tweede, een beleggingsrekening van Plus500 beschikt over een prachtige handelsomgeving. Het is gemakkelijk om te handelen met dit platform. Bovendien is er ook een mobile app ontwikkeld die het mogelijk maakt om alle trades bij te houden en op te zetten vanuit je smart phone. Hieronder kun je een demovideo zien:
  • Een ander aspect van dit trading platform is dat de spreads laag zijn en er geen trading commissies worden opgelegd. Je kunt gemakkelijk Stop Limits, Stop Losses, Guaranteed Stops in zetten om jouw trading risico’s gemakkelijk te beheren. Om met het het platfom bekend te raken is eer ook een oefen-account c.q. demo account beschikbaar. Het is een volwaardige demo account met ondersteuning die je makkelijk bekend maakt het de mogelijkheden van het Pluss 500 trading platform.
  • Ten derde, is Plus500 een bekende makelaar die wordt gecontrolereerd en gereguleerd door verschillende Financiële autoriteiten:
  1. Plus500UK Ltd is geautoriseerd en wordt gereguleerd door de Financial Conduct Authority (FRN 509909).
  2. Plus500CY LTD s geautoriseerd en wordt gereguleerd door de Cyprus Securities and Exchange Commission (Licence No. 250/14).
  3. Plus500AU Pty Ltd, AFSL #417727 licentie uitgegeven door de Australian Securities and Investments Commission.

Ten slotte, zoals boven al besproken, Plus500 biedt een prachtig platform aan voor starters.

Waarom zou ik niet kiezen voor +500?

Wanneer je wilt speculeren met de koersen van cryptocurrencies zoals Bitcoin en vele andere altcoins. Plus500 geeft je een prima handelsomgeving om Plus500 te verkiezen boven de meeste andere brokers. Je kunt hier handelen zonder rompslomp. Let op, het gaat hier om termijncontracten. Echte bitcoins kopen doe je op een Bitcoin exchange. Plus500 is ideaal voor cryptocurrency CFD-trading.

Wanneer je een beginner bent en zoekt naar een eenvoudigere manier om te beleggen in CFD’s dan zou je eerder ook op zoek gaan naar een social CFD- trading platform. Dan is 500plus niet het echt meest geschikte platform voor jou. Niettemin, ik zou mijn lezers willen aanraden, die echt werk willen maken van het beleggen in CFD’s om te kiezen voor Plus500. Het is een goede CFD-dienstverlening van een betrouwbare makelaar.

plus500
plus500 review

‘CFD’s zijn complexe instrumenten en lopen een hoog risico om snel geld te verliezen als gevolg van leverage. Tussen 74 en 89% van de beleggers in kleine beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s. U moet overwegen of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u het zich kunt veroorloven het hoge risico te nemen uw geld te verliezen. ‘

Wat is een alternatief voor Plus500?

Lees verder

De Wallet of Satoshi Review

Met de verdere opmars en snelle adoptie van het Bitcoin Lightning Network in 2021, is het even tijd om een nieuwe Bitcoin Lightning Network Wallet te bespreken. In dit artikel, bespreken we de Wallet of Satoshi. Eerder hebben we de nieuwe Muun wallet besproken, die compatibel is met zowel de Bitcoin mainchain als het Lightning […]

Oct 18, 2021
2,5 min

Bitcoin verwarmt straks North Vancouver maar is het groen?

De stad North Vancouver in British-Columbia, draait nu al op een lokale energiecentrale die zijn restwarmte voor stadsverwarming gebruikt. Lonsdale Energy Corporation (LEC), dat volledig eigendom is van de stad, zet in op verduurzaming en wil het gebruik van aardgas verminderen. Gebouwen zijn momenteel verantwoordelijk voor 40% van de CO2-uitstoot in stedelijke gebieden, en dus […]

Oct 18, 2021
3,5 min

Bitcoin bullish met $60.000

Het is zover: de eerste Bitcoin ETF, de ProShares Future ETF, is op 15 oktober toegelaten in de Verenigde Staten. En de koers reageert enthousiast met nu en solide positie boven de 60.000 Amerikaanse dollar. De totale crypto marktkapitalisatie ligt nu weer rond 2,5 biljoen Amerikaanse dollar. Op maandag 18 oktober wordt de Futures ETF […]

Oct 18, 2021
1,5 min