bitcoin koers

Bitcoin kopen met Paypal?

Nov 22, 2019
Aanbieding: 
bitcoins kopen met paypal

Bitcoins kopen met PayPal is niet op veel plaatsen mogelijk, bovendien komt het met flinke conversiekosten. Paypal is niet Bitcoin vriendelijk. PayPal heeft een anti-crypto trade policy. Je mag geen crypto’s kopen en verhandelen vanaf je PayPal account. Wanneer je met PayPal bitcoins wilt kopen, kun je de volgende opties overwegen die naar alle waarschijnlijkheid geen problemen zullen opleveren.

Bitcoin kopen met PayPal – de opties:

We beginnen met de beste manier om bitcoins te kopen met PayPal.

  • Ten eerste is er eToro. eToro biedt een handelsplatform aan, maar geen bitcoin wallets. eToro beheert de bitcoins voor de gebruiker en de gebruiker kan de bitcoins niet versturen naar een externe wallet. In ieder geval, je kunt een eToro handelsrekening van euro’s voorzien met behulp van PayPal en vervolgens daar bitcoins kopen.
  • Ten tweede, is er Paxfull. Dit een uitgebreide P2P-marktplaats waar je bitcoins kunt verhandelen over de hele wereld voor meer dan 100 verschillende betalingsmethodes. Hier is het ook mogelijk om met PayPal bitcoins te kopen.
  • Ten derde, is er de VirWox exchange. Hier kun je met PayPal euro’s op je rekening storten en daarvoor Linden Dollars kopen. Vervolgens kun je deze weer verkopen voor bitcoins.
  • Ten vierde, zijn er verschillende CFD-makelaars, waaronder Plus500, waar je met Paypal je rekening kunt voorzien met euro’s om vervolgens Bitcoin CFD-contracten te verhandelen. Je koopt hier geen bitcoins, maar speculeert puur op de Bitcoin koers en pakt rendement in euro. Het probleem is echter dat de meeste speculanten (meestal 80 %>) hier geld verliezen.
  • Bitpanda had eerder de mogelijkheid om via Amazon Vouchers de rekening te voorzien van euro’s. Deze vouchers konden op de Duitse Amazon met PayPal worden gekocht. Dit is niet meer mogelijk.

Conclusie

bitcoin kopen met PayPal

Met PayPal kun je niet direct bitcoins kopen. Het gaat allemaal met een omweg. De beste en makkelijkste optie is om eToro te gebruiken. Paxfull is zeker ook een interessante optie wanneer je de tijd hebt om dit unieke P2P-handelsplatform te leren kennen. Het aller beste is om je PayPal balans terug te storten naar je bankrekening. Wanneer het geld op je bankrekening staat kun je vervolgens gratis en direct met iDEAL storten op Bitvavo. Dit is een Nederlandse Bitcoin exchange waar je goedkoop bitcoin kunt kopen.

Ten slotte, de concurrent van PayPal, Skrill heeft een crypto-vriendelijk beleid en beidt veel meer mogelijkheden. Het is makkelijk om met Skrill bitcoins en andere crypto’s te kopen, onder meer bij Skrill zelf aangezien ze een eigen crypto exchange hebben ingebouwd. Voor meer informatie: Skrill Review.

Leer alles over Bitcoin!

Waarom en hoe kun je het beste bitcoins kopen?

Lees verder

De meesters en slaven van geld

Zoals we allemaal weten, heeft een munt twee zijden. Datzelfde principe geldt ook voor geld. Geld wordt vaak gezien als de bron van al het kwaad, en als geld op de verkeerde wijze beheerd en gebruikt wordt, is dat ook correct. Maar gezond geld is ook de perfecte manier om de tijd en energie te […]

Aug 4, 2020
6 min

Brzeziński’s Strategic Vision en de huidige politiek van de angst!

We kunnen onze lezers aanbevelen om het onderstaande gesprek te bekijken tussen Kees van der Pijl en Ramon Brill. Het gesprek gaat over de huidige staatsterreur en de gevoerde politiek van de angst om de bevolking in het gareel te houden. De inhoud van het gesprek is onder meer gebaseerd op het werk van Zbigniew […]

Aug 4, 2020
3 min

De globale Gold Rush van 2020 en de ineenstorting van de papieren goudmarkt!

We kunnen spreken van een nieuwe globale Gold Rush in 2020. De vraag naar fysiek goud is wereldwijd de afgelopen maanden significant toegenomen. Belangrijk hierbij is dat er normaliter in de derivatenhandel er bijna nooit gevraagd wordt naar de daadwerkelijke levering van het onderpand: de fysieke goudbaren. Dit is nu niet meer het geval zoals […]

Jul 31, 2020
3,5 min