bitcoin koers

Bitcoin kopen met Paypal?

Nov 22, 2019
Aanbieding: 
bitcoins kopen met paypal

Bitcoins kopen met PayPal is niet op veel plaatsen mogelijk, bovendien komt het met flinke conversiekosten. Paypal is niet Bitcoin vriendelijk. PayPal heeft een anti-crypto trade policy. Je mag geen crypto’s kopen en verhandelen vanaf je PayPal account. Wanneer je met PayPal bitcoins wilt kopen, kun je de volgende opties overwegen die naar alle waarschijnlijkheid geen problemen zullen opleveren.

Bitcoin kopen met PayPal – de opties:

We beginnen met de beste manier om bitcoins te kopen met PayPal.

  • Ten eerste is er eToro. eToro biedt een handelsplatform aan, maar geen bitcoin wallets. eToro beheert de bitcoins voor de gebruiker en de gebruiker kan de bitcoins niet versturen naar een externe wallet. In ieder geval, je kunt een eToro handelsrekening van euro’s voorzien met behulp van PayPal en vervolgens daar bitcoins kopen.
  • Ten tweede, is er Paxfull. Dit een uitgebreide P2P-marktplaats waar je bitcoins kunt verhandelen over de hele wereld voor meer dan 100 verschillende betalingsmethodes. Hier is het ook mogelijk om met PayPal bitcoins te kopen.
  • Ten derde, is er de VirWox exchange. Hier kun je met PayPal euro’s op je rekening storten en daarvoor Linden Dollars kopen. Vervolgens kun je deze weer verkopen voor bitcoins.
  • Ten vierde, zijn er verschillende CFD-makelaars, waaronder Plus500, waar je met Paypal je rekening kunt voorzien met euro’s om vervolgens Bitcoin CFD-contracten te verhandelen. Je koopt hier geen bitcoins, maar speculeert puur op de Bitcoin koers en pakt rendement in euro. Het probleem is echter dat de meeste speculanten (meestal 80 %>) hier geld verliezen.
  • Bitpanda had eerder de mogelijkheid om via Amazon Vouchers de rekening te voorzien van euro’s. Deze vouchers konden op de Duitse Amazon met PayPal worden gekocht. Dit is niet meer mogelijk.

Conclusie

bitcoin kopen met PayPal

Met PayPal kun je niet direct bitcoins kopen. Het gaat allemaal met een omweg. De beste en makkelijkste optie is om eToro te gebruiken. Paxfull is zeker ook een interessante optie wanneer je de tijd hebt om dit unieke P2P-handelsplatform te leren kennen. Het aller beste is om je PayPal balans terug te storten naar je bankrekening. Wanneer het geld op je bankrekening staat kun je vervolgens gratis en direct met iDEAL storten op Bitvavo. Dit is een Nederlandse Bitcoin exchange waar je goedkoop bitcoin kunt kopen.

Ten slotte, de concurrent van PayPal, Skrill heeft een crypto-vriendelijk beleid en beidt veel meer mogelijkheden. Het is makkelijk om met Skrill bitcoins en andere crypto’s te kopen, onder meer bij Skrill zelf aangezien ze een eigen crypto exchange hebben ingebouwd. Voor meer informatie: Skrill Review.

Leer alles over Bitcoin!

Waarom en hoe kun je het beste bitcoins kopen?

Lees verder

Kan de Federal Reserve Bankroet gaan?

Kan de Federal Reserve bankroet gaan? Dit is een vraag die George Gammon zich stelt in de onderstaande video. Hij heeft een uitstekende analyse gemaakt over hoe de Federal Reserve opereert en op welke manier de Federal Reserve geld verdient voor haar aandeelhouders. De Federal Reserve functioneert nu als een gediversifieerd beleggingsfonds en zal onder […]

Jul 3, 2020
2,5 min

Lords of Finance: The Bankers Who Broke the World

We kunnen onze lezers het volgende boek aanbevelen: Lords of Finance: The Bankers Who Broke the World. Het boek is uitgegeven door Penguin Press in 2009 tijdens de vorige financiële crisis. Het is geschreven door Liaquat Ahamed die voor zijn werk in 2010 de Pulitzer Prize for History ontving. Het boek beschrijft de financiële ontwikkelingen voorafgaand […]

Jul 3, 2020
4 min

Waarom is Bitcoin antifragiel?

Dat velen nog altijd sceptisch zijn over Bitcoin is geen geheim. Ze beweren dat het een kwetsbare ponzi-scheme is, die ieder moment kan knappen. Bitcoin bezit echter een aantal kwaliteiten die ervoor zorgen dat het juist antifragiel is, en dat het toestanden kan doorstaan die ons huidig monetair systeem ernstig in de problemen zouden brengen. […]

Jul 3, 2020
3,5 min