doge coin kopen

Zal ik Dogecoin kopen (DOGE) of niet? Waarom en ook waar kan ik Dogecoin kopen?

Mar 7, 2024
Aanbieding: 

Zal ik Dogecoin kopen of niet? Waarom en zeker ook waar kan ik het beste Dogecoin kopen? Dit artikel zal een introductie geven tot het Dogecoin project en het kopen van Dogecoin. Wil je (DOGE) Dogecoin kopen? Dogecoin wordt ook wel Doggiecoin of Dogicoin genoemd, maar de correcte naam is Dogecoin met als ticker DOGE. Dogicoin wordt meestal gebruikt voor mensen die nog nooit hebben verdiept in de cryptomarkt. Ben je aan het twijfelen of het kopen van Dogecoin wel verstandig is? We willen onze lezers eerst een duidelijke waarschuwing geven met deze onderstaande samenvatting, alvorens we dieper in de Dogecoin rabbit hole duiken.

Samenvatting: Dogecoin was aanvankelijk als een grap begonnen. Dogicoin ofwel Dogecoin grappen zijn zeker leuk om te volgen op Twitter. En zeker, Dogecoin kopen en verhandelen is wellicht makkelijk te doen met de trading app van Bitvavo; maar het is een extreem risicovolle belegging in een project die als grap was bedoelt. Dogecoin is de ultieme en eerste meme coin. Begin altijd met een goed begrip van bitcoin. Er is een maximale limiet van 21 miljoen BTC. Het is absoluut schaars, een verbeterde iteratie van goud in een digitale vorm. Je hoeft niet 1 BTC te kopen. Een bitcoin is deelbaar tot 100 miljoen satoshi. Dogecoin kent geen schaarste en geen limiet: elke dag worden er 14 miljoen nieuwe DOGE in circulatie gebracht door de Litecoin miners!

Qua technologie is Doge een kopie is van Luckycoin, die zelf gebaseerd is op (je verzint het niet) Junkcoin. Junkcoin is weer gebaseerd op de eerste versie van Litecoin. Het kleine Dogecoin netwerk is qua veiligheid afhankelijk van de Litecoin miners. Ontwikkeling op het netwerk is vrijwel afwezig. De software is niet onderhouden en is buggy. Er kunnen verder ongelimiteerd DOGE worden gemined. Er is geen limiet. Beleg nooit spaargeld in DOGE. De waarde van Dogecoin is gebaseerd op de kracht van grappige memes met een digitale meme culture rondom de Shiba Inu-hond (DOGE) met Elon Musk als de DogeFather.

De rise of the Doge waardoor Dogecoin in 2021 weer populair werd, kan worden beschouwd als een nieuw jongerenprotest tegen de oude gevestigde financiële belangen. Het is een digitale Occupy Wall Street by memes. Ongeacht alle gekheid, Dogecoin zal wellicht gebruikt worden als een interplanetair valutasysteem als het aan Elon Musk ligt. Hij denkt dat hij dit verlaten project nieuw leven in kan blazen….. dit is tot op heden in 2023 nog niet gebeurd. Het is pure speculatie.

Zeker, Elon Musk vindt de Shiba Inu-hond schattig, iedereen wilt graag ook zo’n hondje adopteren en Dogecoin kopen. Laat je niet meteen misleiden door de aantrekkingskracht van de Dogecoin memes. Hieronder kun je een opzwepende meme-video zien over Dogecoin waar natuurlijk de commentaren van Elon Musk in zijn verwerkt:

Zeker, Elon Musk vindt het leuk om grappen en grollen te maken met DOGE. De Tesla en SpaceX winkel accepteert DOGE voor betalingen. Zeker, Dogecoin kopen met bijvoorbeeld de Blox-app is leuk voor de speculatieve handel. Echter, het handelen in DOGE en ook de DOGE futures is extreem risicovol. Koop alleen Dogecoin voor de lol om bijvoorbeeld Tesla en SpaceX merch mee te kopen… maar beschouw het niet als een serieuze belegging.

https://twitter.com/believethehype/status/1530218168991506433

Elon Musk bezit bitcoin (BTC), geen Dogecoin!

 • Begin altijd eerst met een goed begrip van bitcoin. Elon Musk kocht voor 1.5 miljard dollar bitcoin als een hedge voor het beveiligen van zijn vermogen en geen enkele dogecoin. Elon Musk wordt verder ook nog eens van verdacht om de anonieme ontwikkelaar van bitcoin te zijn. Welkom tot de rabbit hole van niet alleen dogecoin, maar ook bitcoin ( :

Dogecoin kopen voor speculatie?

Wil je lekker speculeren, protesteren en day traden met de doldwaze DOGEcoin? Dan zijn er vier verschillende manieren waarop je DOGE kunt kopen en verkopen.

 • Bitvavo in Amsterdam is een uitstekende exchange waar DOGE voordelig kan worden verhandeld. De maximale handelscommissie bedraagt 0.25% en de aangekochte coins worden veilig en verzekerd opgeslagen.
 • Blox in Nijmegen heeft een mooie smartphone app ontwikkeld. Het is de meest veilige en eenvoudigste manier om met DOGE te handelen. Het is een prima custodial wallet waarmee je alleen DOGE mee kunt kopen en verkopen voor euro’s en verder niet kunt gebruiken als betaalmiddel.
 • Finst in Amsterdam is een uitstekende exchange waar DOGE voordelig kan worden verhandeld. De maximale handelscommissie bedraagt 0.15% en de aangekochte coins worden veilig opgeslagen.
 • Coinmerce heeft een complete handelsomgeving en volwaardige beheerde Dogecoin wallet. Hier kun je ook DOGE opnemen naar je eigen Dogecoin wallet. Litebit biedt een klassieke en complete makelaarsdienst.
 • Bitpanda exchange in Wenen. Dit is een complete handelsbeurs met een orderboek voor DOGE-orders. Hier kun je DOGE met iDeal kopen en verhandelen. Verder beschikt deze handelsbeurs over een betaalkaart.
 • Ten slotte, voor de grootste DOGE-handelsvolumes in BTC en USDT; en natuurlijk hardcore DOGE futures trading met verschillende hefbomen, kun je het beste de Binance exchange bezoeken.

Dogecoin, een introductie tot de beste memecoin in de wereld!

dogecoin kopen

In deze beknopte gids behandelen wat DOGE is en verder waar je het beste de DOGE cryptovaluta van het Dogecoin project het beste kunt kopen.

Dogecoin is een cryptocurrency die 6 december 2013 werd geïntroduceerd als een grap. Het is een zogenaamde meme coin die de Shiba Inu-hond als logo voert. Er wordt al jaren niet meer gewerkt aan de software en het project boekt dan ook geen vooruitgang. Dogecoin wordt dan ook vooral voor speculatieve doeleinden in de daghandel gebruikt. De CEO van Tesla, Elon Musk, vindt het leuk om grapjes te maken over Dogecoin en is zelfs al tot CEO van Dogecoin benoemd. Op social media zoals Reddit en TikTok is deze cryptomunt aangeprezen geworden om te pumpen met behulp van grappige memes en video’s zoals deze hieronder:

https://youtu.be/_j24JbeVl_s

Het kopen van Doge-coin is een zeer risicovolle activiteit. Het is geen decentraal applicatienetwerk met nieuwe blockchain tech onder ontwikkeling zoals Polkadot (DOT). Het is een altcoin om mee te speculeren. Vandaar, speculeer alleen voor de lol met wat geld dat je kunt veroorloven om te verliezen. De Dogecoin koers is het afgelopen jaar sinds het begin 2020 met bijna 20.000 % geëxplodeerd. Dogecoin kopen is op dit moment onverstandig.

Wanneer Dogecoin kopen en verkopen?

Dogecoin kan worden beschouwd als Elon Musk’s hussle en zijn manier om lol te trappen met de wereld om hem heen. Elon Musk is de rijkste man op aarde met een enorme aanhang van volgers en adepten. Iedere keer wanneer Elon Musk een Tweet plaatst over Dogecoin, gaat de Doge koers omhoog. Het volgens van Elon Musk op Twitter is een must om de markt te timen om Doge te kopen als een speculatief spelletje. Vandaar, Dogecoin kopen kunnen we echter niet aanraden om te doen als een belegging aangezien juist beroemdheden zoals Elon Musk deze memecoin op Twitter populair maken waardoor er een plotselinge prijsrally ontstaat die uiteindelijk geen fundamentele waarde heeft. Een Tweet van Elon Musk over Doge kan de prijs mogelijk laten knallen of crashen.

Dogecoin kopen als een lange termijn belegging is op dit moment verder onverstandig omdat het netwerk en protocol een technologische upgrade nodig heeft. Het is zeer onwaarschijnlijk dat Elon zijn vermogen en bronnen zou inzetten om te investeren in de verbetering van het Dogecoin protocol en netwerk. Adoptie van Dogecoin als betaalmiddel (door bijvoorbeeld Tesla) zegt niks over de fundamentele technologische problemen; het is ronduit risicovol. Wellicht dat er een nieuwe gemeenschap van ontwikkelaars ontstaat die zal trachten om het Dogecoin project nieuw leven in te blazen. Vooralsnog is het allemaal nog speculatie.

Wil je Doge kopen? Waarschuwing voor de DOGE bubbel

Dogecoin is anno 2021 een zeepbel. Het zal eens een keer knappen en daardoor zullen vele jonge particuliere beleggers en speculanten financieel schade oplopen. Het is goed oppassen wanneer je denkt met DOGE naar de maan te kunnen gaan.

Hieronder in de video kun je Charles Hoskinson aan het woord zien die beleggers waarschuwt over de huidige bubbel in de marktkapitalisatie van DOGE.

Wil je DOGE kopen en speculeren met de koers?

Je kunt bij brokers en exchanges DOGE kopen en speculeren met de koers van DOGE. Vooral met DOGE futures kan er met een hefboom flink worden gespeculeerd met de koers. Wil je DOGE kopen bij een Nederlandse partij? Bezoek dan de volgende partijen:

Wat is Dogecoin precies voor een project?

Dogecoin is als een grap begonnen en uit de hand gelopen. Dogecoin werd opgezet door twee software ontwikkelaars, Jackson Palmer en Billy Markus. Shiba Inu-hond werd als boegbeeld gekozen om de aandacht te trekken. Dit is gelukt. De Doge is een onvoorspelbaar grappig cryptomuntje met vele aanhangers. Voor meer informatie over hoe precies de naam en het logo tot stand kwam, kun je het volgende artikel lezen: Doge meme. Dacht je dat de Bitcoin wild was?  Inderdaad, Dogecoin of DOGE is een echte rasechte volatiele cryptomunt. Hoe vreemd het misschien mag klinken, de Doge was vroeger vanuit technisch oogpunt een goed opgezette altcoin waarvan de originele broncode helemaal teruggaat naar Bitcoin. Dogecoin behoort samen met Litecoin tot de oude klassieke altcoins. Echter anno 2021 staat Dogecoin niet op zichzelf, de software is verouderd en is een technologisch inferieur. Bitcoin maximalisten noemen Litecoin een shitcoin, maar Dogecoin is daadwerkelijk een shitcoin die afhankelijk is van Litecoin. Dogecoin wordt soms ook wel gekscherend Doggiecoin of Dogicoin genoemd. Doggiecoin en Dogicoin zijn allemaal incorrecte namen voor Dogecoin. Dogecoin wordt wel vaker afgekort als Doge.

Doge is grappig, maar even oppassen!

dogecoin kopen

Dogecoin is geen directe kopie van bitcoin, maar oorspronkelijk een kopie van Luckycoin, die weer een kopie is van Junkcoin. Dit is een kopie van de eerste versie van Litecoin. Litecoin is uiteindelijk weer een kopie van Bitcoin. Je kunt net zoals bij Bitcoin en Litecoin Dogecoins minen. Dit is een stuk makkelijker in vergelijking met het minen van Bitcoins. Het aantal dogecoins ligt niet vast. Er kunnen ongelimiteerd Dogecoins in omloop worden gebracht met een jaarlijkse inflatie van 5 %. Maar, hier moeten we even een pas op de plaats nemen. Dogecoin is in monetair opzicht niet te vergelijken met Bitcoin. Het is in vergelijking met Bitcoin een zogenaamde shitcoin. Dogecoin kopen is niet een veilige belegging. Laten we dit even puntsgewijs uitwerken.

Dogecoin versus Bitcoin en Litecoin

 • Dogecoin is qua technologie niet origineel. Het is een kopie van Luckycoin. Luckycoin was een kopie van Junkcoin. Dat is uiteindelijk een snellere versie van Litecoin. Dogecoin is qua technologie het best vergelijkbaar met Litecoin. Het netwerk verwerkt transacties binnen 1 minuut in plaats van de 6 minuten bij Litecoin. Het Dogecoin netwerk is verder niet erg groot. Het netwerk beschikt over nog geen 832 nodes waarvan alleen 321 bijgewerkt zijn tot de laatste versie. Het netwerk was zwak en makkelijker om aan te vallen. Dogecoin had in haar begin jaren een hash rate volatiliteitsprobleem waardoor het netwerk verder niet stabiel was. Dit werd in september 2014 opgelost door de uitvoering van een merged-mining hardfork uit te voeren met de Litecoin blockchain. Dit houdt in dat Proof of Work uitgevoerd op de Litecoin blockchain ook geldig is voor de Dogecoin blockchain. Dogecoin kan worden beschouwd als een ondersteunende hulp blockchain op die van Litecoin. De Dogecoin transactieblokken beschikken over extra gegevens die verwijzen naar de hash op de Litecoin block header, die als een geldig Proof of Work voor Dogecoin geldt. Het Dogecoin netwerk wordt in feite beveiligd door de Litecoin Miners. Dogecoin is afhankelijk van Litecoin. Het superieure Litecoin netwerk beschikt over meer dan 1400 nodes met een 350.52 Th/s hashrate. Dit is niet vergelijkbaar met de 167.01 Eh/s hash rate van het onverwoestbare bitcoin netwerk die over 8415 stabiele full nodes beschikt.
 • Verder heeft Dogecoin project de laatste jaren technisch gezien weinig vorderingen gemaakt en heeft nog genoeg technische issues. Het is een klassieke shitcoin waar veel veel lol over wordt getrapt. Dit kan niet worden gezegd over Litecoin en Bitcoin. Litecoin heeft recentelijk de mimblewimble privacy technologie geïntegreerd. Bitcoin werkt aan de implementatie van Taproot.
doge kopen
 • Bitcoin is gebaseerd op de Cypherpunk filosofie en Oostenrijkse school van denken over de economie. Dogecoin is gemaakt om lol mee te trappen. De schattige en grappige Shibu Inu hond is een beetje het kenteken geworden van de DOGE cryptocurrency. Zelfs Elon Musk, de spraakmakende directeur van Tesla en SpaceX, grapte in een Tweet op 1 April 2020 over Dogecoin. Hij werd in een Twitter poll verkozen als de nieuwe directeur voor Dogecoin. Elon reageerde op het resultaat en deelde mee dat Dogecoin zijn favoriete cryptomunt is. In recente tweets met impliciete steun betuigingen voor onder meer Dogecoin als het toekomstige geld voor de mensheid, werd er een enorme prijsrally opgang gebracht. Dogecoin kopen omdat er beroemdheden de draak mee steken of promoten is geen verstandige zet.
 • Dogecoin kopen is pure speculatie. Het is verder een speelbal van roekeloze daghandelaren, gokkers en vanuit dit oogpunt een leuk speeltje, maar we raden onze lezers om geen dogecoins te kopen als een een belegging! Dogecoins kennen geen limiet en is niet een solide cryptomunt.

Dogecoin kopen – DOGE limiet is oneindig

Waarom was er aanvankelijk een limiet op Dogecoin van 100 miljard DOGE en is de limiet nu op oneindig gezet? Daarvoor is een duidelijke reden die in feite op een misverstand berust. Er is een strikte limiet op bitcoin. Bitcoin is absolute digitale schaarste en moeilijk te produceren. In totaal kunnen er alleen maar 21 miljoen bitcoins in omloop worden gebracht. Dit zijn er niet veel in verhouding tot de mogelijke waardestijging. De ambitie was dat Dogecoin op termijn inderdaad het internet geld van het volk kan worden, in die zin dat Bitcoin meer en meer duurder zal worden en door de gelimiteerde aantal Bitcoins in omloop, zal deze minder praktisch zijn voor kleine transacties.

Bitcoin zal zeg maar een soort digitaal goud zijn, terwijl Dogecoin wellicht kan uitgroeien tot digitaal koper. Kijk, 0,000124 Bitcoin sturen voor een kop koffie is niet echt tot de verbeelding sprekend. In de Bitcoin economie hebben ze daarom ook de term Satoshi geïntroduceerd voor Bitcoin microbetalingen.

In dat geval wordt er gedacht dat je beter je koffie afrekenen in Dogecoins. Je betaalt gewoon je koffie met 1,24 Dogecoins. Het idee is dat Dogecoin gewoon fungeert als digitaal contant geld samen met Bitcoin. Niettemin, elke Bitcoin bestaat uit 100 miljoen sats en deze kunnen bijna gratis veel veiliger over het Lightning Network gebruikt worden als een microbetaalmiddel voor onder meer het kopen van koffie. Dogecoin is ook deelbaar en 1 DOGE bestaat ook uit 100 miljoen kleinere rekeneenheden. Verder worden er in 2021 door vooral de Litecoin miners dagelijks 14.4 miljoen DOGE in omloop gebracht.

Het monetaire beleid van Dogecoin is niet voorspelbaar aangezien de oprichters in 2014 zonder enige moeite de limiet van eindig (100 miljard DOGE) naar oneindig. Er kunnen oneindig veel DOGE worden gemined. Dogecoin is makkelijk te produceren en kent geen schaarste. Het is niet solide.

Deze hele argumentatie is gebaseerd op een zogenaamde unit bias. Verwarring en verkeerde voorstelling van zaken over de rekeneenheden, netwerk effecten en mogelijk inzetbare technologie.

Voor meer informatie over Dogecoin versus Bitcoin en de status van het project, kunnen we het onderzoeksrapport aanbevelen van Galaxy Digital.

Dogecoin kopen in de hoop op een betere toekomst?

Steeds meer bedrijven waaronder kunnen Dogecoin accepteren als een betaalmiddel. Dit trekt aandacht. Wellicht kan het tij keren voor het Dogecoin project wanneer er een gemeenschap van ontwikkelaars ontstaat die het project nieuw leven inblaast zodat het betalingsnetwerk lekker loopt, nodes gemakkelijk kunnen worden opgezet en snel in consensus kunnen komen. Elon Musk zou zijn vermogen en bronnen kunnen inzetten om het Dogecoin protocol en netwerk te verbeteren. Er is veel werk te verzetten. Echter acceptatie van Dogecoin als een betaalmiddel staat niet gelijk aan enerzijds dat het een goed en veilig betalingsnetwerk is en anderzijds dat het kopen van DOGE een goede belegging is. Mocht het Dogecoin netwerk worden verbeterd en onafhankelijk van Litecoin werken, zou in de toekomst kunnen worden gebruikt als een betaalmiddel. Anders is het veiliger en ook goedkoper om Litecoin te gebruiken of gewoon het Bitcoin Lightning Network.

Dogecoin kopen als een nieuwe protest tegen het grootkapitaal

Het Dogecoin project is in haar huidige status in principe niks waard. Echter de meme waarde en de boodschap die het uitdraagt is waardevol. Hieronder in de Tweet wordt dit geheel duidelijk. Voor de Bull van Wall Street heeft een kunstenaar een terracottabeeld van de Shiba Inu-hond gezet. Dogecoin daagt in feite de gevestigde belangen van Wall Street uit. Het is alsof de jonge generaties in feite in opstand komen tegen deze gevestigde financiële belangen en zoeken naar een alternatieve oplossing, een andere weg uit een uitgestippeld leven van schuldenslavernij door onder meer de torenhoge kosten om een universiteitsopleiding te betalen.

Hoe kan ik Dogecoin kopen?

dogecoin

We raden onze lezers niet aan om Dogecoin te kopen. Dogecoin is komt altijd in bepaalde pump & dump schemes terecht door sociale media campagnes of Tweets van Elon Musk. Inderdaad, je kunt het natuurlijk wel doen voor de fun, om te oefenen met crypto’s en de cryptohandel, maar doe het dan voor kleine bedragen en zie het als iets leuks, niet als een lange termijn belegging. Er zijn een aantal opties tot je beschikking om de Doge (XDG) te kopen:

dogecoin doge kopen ideal
 • Wil je snel en eenvoudig via de smartphone met iDEAL bij een goede Nederlandse makelaar Dogecoin kopen? In dat geval is de Blox app ideaal om te gebruiken voor het kopen en verkopen van DOGE. Voor meer informatie lees onze Blox Review. Blox beschikt niet over een volledige Dogecoin wallet.

Wil je goedkoop Dogecoin kopen met iDeal?

– Compleet Nederlands handelsplatform
– Bewaar DOGE op je LiteBit wallet of neem het op naar je eigen wallet
– Voordelige koersen

Wil je actief als een daghandelaar de Dogecoin misbruiken?

Dan draait alles om dagelijkse volumes van de orderboeken en de mogelijke hefbomen die je kunt inzetten om als een walvis de Dogecoin te manipuleren.  Je kunt dan het beste Bitpanda of Binance gebruiken. Binance ondersteunt ook Dogecoin Futures. Voor meer informatie:

Waar kan ik Dogecoin Futures verhandelen?

Het kopen en verhandelen van Doge met behulp van termijncontracten is nog meer risicovol. Binance biedt Dogecoin Futures aan. Verder biedt de innovatieve FTX-exchange Dogecoin Futures aan (DOGE-PERP).

Op zoek naar Dogecoin Lending & Borrowing mogelijkheden?

Wil je rente verdienen via lending of een lening krijgen via borrowing met DOGE als onderpand? Dit is prima voor elkaar te krijgen op het NEXO finance platform. Het is een complete gereguleerde kredietmarktplaats voor DOGE en werkt in feite als een financiële instelling voor Dogecoin. Voor meer informatie: Nexo Finance.

Wil je een over een Dogecoin Debit Card beschikken?

Bij Nexo kun je ook een Dogecoin Mastercard krijgen. Bij Bitpanda kun je een Dogecoin Visacard krijgen.  

Wat is de beste Dogecoin of Doge wallet?

dogecoin kopen

Het beste is om uiteindelijk een Trezor, Keepkey of Ledger hardware wallet te kopen voor het veilig opslaan van je Dogecoins en deze niet op een beurs of handelsrekening te laten staan. Er zijn relatief weinig Dogecoin wallets beschikbaar.

DOGE kopen – conclusie

Dogecoin is ontwikkeld als een grap. Het is een speelbal voor grapjes op het internet. Het is als cryptomunt zeer geliefd en populair. Echter, technologisch gezien inferieur en qua netwerk effect zwak in vergelijking met Litecoin. Dogecoin is verder afhankelijk van Litecoin’s netwerk veiligheid en hashing rate. Dogecoin is gemaakt om lol mee te trappen en niet als een investering. Een vergelijking met bitcoin gaat dan ook niet op. Dogecoin kopen wordt gedaan om te speculeren in prijsrallies. Het is een vorm van gokken. Dat beroemdheden zoals Elon Musk Dogecoin aanprijzen is onverantwoordelijk aangezien uiteindelijk veel mensen geld gaan verliezen wanneer een prijspump onvermijdelijk weer zorgt voor een crash. De koersrally van 2020-2021 is vooral te wijten aan de Tweets van Elon Musk en de memes die daaruit voortkwamen. Elon vindt het leuk om lol te trappen met Doge, maar koopt zelf Bitcoin.

Het is verder een afleiding van een meer belangrijke taak die steeds urgent wordt in een tijdperk van oprukkende financiële repressie: de verdere ontwikkeling van bitcoin als onverwoestbaar decentraal solide basisgeld voor de mensheid. Een mogelijkheid om een nieuwe financiële verlichtingsperiode te bewerkstellingen in plaats van de implementatie van een financieel totalitair surveillance systeem met behulp van digitaal centrale bankgeld (CBDC). Niettemin, de koersexplosie van Dogecoin zegt wel iets over de kracht van de memes in onze globaal digitale sociale samenleving en de teloorgang van het vertrouwen in het huidige bankroete systeem. De volgende rapvideo over Dogecoin illustreert dit uitstekend. Klassieke beleggers krijgen genoeg van de lage rendementen en negatieve rentes. Ze zijn het beu en stappen over naar Dog Money:

Voor de lezers die lol willen trappen en Dogecoin willen kopen als een speculatieve belegging en zoeken naar de beste handelsvolumes, die kunnen het beste de Binance exchange bezoeken. Vervolgens is natuurlijk niets onmogelijk, wellicht krijgt Elon Musk gelijk en wordt Doge de digitale valuta van het volk.

Fate loves irony, the most ironic outcome is probably the most likely.” -Elon Musk, the DogeFather

Wil je goedkoop DOGE kopen met iDeal?

– Compleet Nederlands handelsplatform
– Bewaar DOGE op je LiteBit wallet of neem het op naar je eigen wallet
– Voordelige koersen

Gerelateerde artikels:

Bron:

Doge kopen op de Bitpanda Exchange?

Bitpanda is een uitstekende en complete digitale beurs in Wenen waar je naast Doge, Bitcoin, Litecoin en andere digitale activa, ook edelmetalen en zelfs aandelen kunt kopen. Verder beschikt Bitpanda over Visa betaalkaart.

Lees verder

Is een Solana ETF op komst?

Is een Solana spot ETF in de maak? Met de aanvraag van 21Shares en VanEck lijkt een Solana spot ETF dichterbij te komen. Inderdaad, VanEck en 21Shares hebben een aanvraag ingediend voor een Solana spot ETF bij de Cboe exchange. De SEC kijkt er nog naar, maar een SOL spot ETF komt dichterbij. Laten we […]

Jul 9, 2024
3 min

Bit2me vs Bitvavo, welke exchange is beter?

Bit2me versus Bitvavo. Welke exchange is beter? Met deze Bitvavo vs bit2me exchange vergelijking zullen we kijken hoe deze twee grote Europese cryptocurrency beurzen zich tot elkaar verhouden. Beide exchanges draaien een hoog EURO handelsvolume en hebben een breed dienst- en productaanbod. In deze Bitvavo vs bit2me vergelijking zullen we kijken naar de producten en […]

Jul 9, 2024
4,5 min

Wat is de Base chain van Coinbase precies?

Wat is de Base chain van Coinbase? De Base chain van Coinbase is sinds de lancering ongekend populair, onder andere voor de lancering van memecoins. Maar wat is de Base chain precies? Laten we het eens nader bekijken. De Base chain van Coinbase is enorm populair, maar waarom? Vorig jaar is het testnet van de […]

Jul 3, 2024
3 min