Trudeau maakt dictatuur van Canada, dwingt banken fiat geld truckers te stelen, maar Bitcoin bereikt truckers wél!

Jun 6, 2022
Aanbieding: 

In Canada waren de vrachtwagenchauffeurs in verzet gekomen tegen de vaccinatieplicht. Tienduizenden truckers hadden onder meer het verkeer in de hoofdstad Ottawa lamgelegd. Wat deze grassroot “Truckers revolte” met hun Freedom Convoy in Canada zo bijzonder maakte was de strakke organisatie en de gigantische crowdfunding. Daar moest een stokje voor worden gestoken.

Al snel hoorde je dat GoFundMe de gedoneerde som blokkeerde van de Canadese truckers omdat het eerst een plan van de organisatie wilde zien. In afwachting daarvan werd 1 miljoen van de eerste 6 miljoen alvast vrijgegeven. Het bedrag steed door naar ruim 10 miljoen. de som werd opnieuw geblokkeerd mede op verzoek van Ottawa City Councilor Diane Deans. Ondertussen hadden de truckers allang een eigen Bitcoin fonds opgezet en stroomden de sats ongehinderd binnen! De Canadese truckers gebruikten bitcoin als een alternatieve vorm van financiering die niet door de overheid kan worden gestopt. Trudeau´s invoering van de 1988 Emergencies Act veranderde daar weinig aan. Deze noodwet maakt het o.a. mogelijk voor de overheid om direct bankrekeningen te blokkeren van de truckers en van andere Canadezen die de truckers financieel ondersteunen.  De truckers en aanhang worden nu beschouwd door de overheid als staatsgevaarlijke terroristen. Er is sprake van financiële oorlogsvoering tegen vreedzame demonstranten. Fiat-geld op een bankrekening kan gemakkelijk door de staat worden geconfisqueerd, bitcoin niet.

Echter, tegen het staatsgeweldsmonopolie waren de truckers niet bestand. De woordvoerders werden opgepakt. De demonstranten en trucks uiteindelijk weggesleept. De truckers waren vreedzaam opgestaan en zijn ook vreedzaam weer weggegaan of weggesleept. De noodwet daarentegen werd gehandhaafd en de truckers en aanhang worden nog steeds vervolgd. Burgerrechten gelden alleen als je met de staat instemt.

Hieronder updates met de nieuwste berichten boven …

=====

Update 19 februari

Convoy regrouping in Quebec

https://www.youtube.com/watch?v=oWlVJvagd8s
https://www.youtube.com/watch?v=gXLaUlihTZs

Convoy regrouping in Toronto

https://www.youtube.com/watch?v=ovmStA2e8Zs

Elon Musk backs off 🙁

Nunchuck multisig wallet rules!!!!

People are flooding in!

https://twitter.com/plymouthian/status/1494996281982427139

Holding the line!

https://www.youtube.com/watch?v=KJUHcXb1f-o

Deze foto gaat Trudeau in zijn cel nog heugen!!

Politie treed nu hardhandig op om de vreedzame demonstratie te beëindigen en de demonstranten te arresteren.

Update 14 februari

Update 13 februari

Update 5 februari 2022

GoFundMe heeft zichzelf voor eeuwig gediscrediteerd door daadwerkelijk de 10 miljoen definitief te blokkeren voor de organisatoren van het verzet in Canada. Eerst werd gezegd dat donateurs een refund konden aanvragen en dat anders – geloof het of niet – het geld gewoon naar andere goede doelen zou gaan war de organisatie van het konvooi dan nog net een zegje in zou hebben! Maar toen ….

Nou dan hoeft de organisatie GoFundMe ook niet meer voor de rechter slepen. Alle donateurs kunnen dan over een week als ze hun gedoneerde geld weer terug hebben via het nu gecommuniceerde crowdfunding platform GiveSendGo.com samen alsnog de 10 miljoen aan de truckers geven. Op GiveSendGo liep al een crowdfunding van de gelieerde nieuwe Stichting Adopt-a-trucker. De servers van dat Christelijke platform zijn echter totaal niet berekend op zo veel aandacht. Dus ligt de site aanhoudend plat. Wat niet plat ligt is Bitcoin! Hier organiseert @honkhonkhodl de financiering van het verzet. We gaan hier met live updates volgen hoe het hem vergaat…

Om te beginnen hebben ze net hun doel verhoogd van 1 BTC aar 5 BTC. Waarvan 2 al binnen in luttele dagen.

Zeer vervelend is dat je meteen weer een scammer hebt die hodl goed schrijft als hold, maar niet in zijn getoonde naam. Bah. Walgelijk.

https://twitter.com/nvk/status/1489809355499515906

Hoppa! Een donatie van 20 miljoen sats. 10.000 Canadese dollar is dat omgerekend. En wie staat er dus in zijn hemd?

De politie van Ottawa die wanhopig probeert een antwoord te vinden op het vreedzame protest. En die dus expliciet aan GoFundMe had gevraagd het geld te blokkeren. Op basis van aanhoudende leugens over geweld en haat. Dit betekent dat de tegenstanders van het volk het in hun broek doet. Zoals het hoort volgens Thomas Jefferson want …

“When government fears the people, there is liberty. When the people fear the government, there is tyranny.”

En nu beginnen ook de Bitcoin maximalisten zich te roeren. Zoals wij met dit artikel. Wij zien een ultieme Bitcoin use case voor onze ogen geboren worden …. zie ook …

History in the making! Financial history!

===

Hieronder gaat het oorspronkelijke artikel verder ….

Hoeveel duidelijker wil je het verschil tussen de Bitcoin wereld en de fiat wereld hebben?

Natuurlijk zou een gecentraliseerd crypto crowdfunding platform de bitcoin ook vast kunnen houden als er een wallet tussen donateur en ontvanger wordt geplaatst. Maar het past gewoon niet binnen de Bitcoin filosofie om het zo te doen. Tallycoin is gebruikt door de gebruiker HonkHonk Hodl om de bitcoin donaties te verzamelen.

De website tallycoin is natuurlijk een knipoog naar de oude Britse tally sticks die ook een vorm van trustless geld vormden.

Als je de tally sticks niet kent. Het is een zeer bijzonder en succesvol moment in de geschiedenis van geld geweest. Geen goud. Maar een onfeilbaar systeem op basis van twee houten stokken die in elkaar passen. Een voorloper van not your keys not your coins.

GoFundMe blokkeert donatiegeld van de truckers van het freedom convoy 2022

Maar GoFundMe gaat aan de kant van de controlestaat staan en eigent zich het recht toe een gigantische som geld van donaties te blokkeren wat in feite betekent “confiskeren”. Gecentraliseerd fiat-geld is makkelijk te blokkeren of confisqueren. Binnen de wereld van woke kapitalism kan dit verder goed worden verantwoord. Bedrijven – zelfs Spotify met Joe Rogan – moeten een knieval maken naar laten we zeggen alles wat Trump niet is en alles wat Klaus Schwab wel is om …. ja waarom eigenlijk? Puur om niet uit de toon te vallen tussen je elitaire vriendjes.

Diane Deans: “Ik wil de burgemeester en ook GoFundMe in de Verenigde Staten zelf vragen te eisen dat ze stoppen met het sturen van geld naar deze demonstranten. En misschien kan hij terwijl hij toch bezig is de telefoon pakken en de premier vragen hetzelfde te doen. We hebben gesproken over het aanklagen van GoFundMe, maar juridische stappen kosten tijd en dit is dringend. We moeten de financiering droog leggen, waarmee deze mensen – huurlingen, zo je wilt – onwettig protesteren en onze gemeenschappen bezetten.”

Maar de Canadese conservatieve intellectueel Ezra Levant had al eerder benoemd dat de demonstranten toch al gewonnen hebben “puur door er te zijn”. Hij zegt letterlijk: “Zelfs als GoFundMe al het geld permanent blokkeert, hebben jullie toch gewonnen”.

Doneren buiten de controle van de staat en banken

Tja, dat is mooi poëtisch gezegd, maar het is toch wel fijn als de schoorsteen wel rookt. Met Bitcoin kan dat gewoon natuurlijk. Vandaar, @honkhonkhodl heeft samen met Gregg Foss, Jeff Booth en BTCsessions dus een crowdfunding in sats opgezet om de Freedom Convoy the financieren. Bitcoin bewijst zich hier weer als decentraal geld dat niet kan worden geconfisqueerd door de staat.

En de eerste hele Bitcoin zal snel binnen zijn … want het doel van de actie is 100 miljoen sats.

Er kan zowel on-chain als via lightning gedoneerd worden.

Het meeste gaat toch on-chain. En het lijkt me dat dit pas het begin is. Als GoFundMe echt het geld langere tijd vast gaat houden, maken ze een blunder à la RobinHood tijdens de Gamestock short squeeze. Of hun reputatie daarvan nog ooit herstelt? Want dan zijn er heus ook wel weldoeners die geen sats doneren maar hele Bitcoins. Is men dan vergeten dat Bitcoin is ontstaan vanuit een groep libertarische cypherpunks en dat de (soms op een na) rijkste man ter wereld heeft aangegeven een van de grootste supporters van de Truckers te zijn.

Elon Musk steunt de Canadese truckers

Elon Musk heeft op zijn eigen aparte wijze steun betuigt aan de Canadese vrachtwagenchauffeurs.

Fiat mensen denken dat Elon Musk nu definitief zijn verstand verloren heeft. Bitcoiners snappen hem, want …

… dit is zijn vastgemaakte tweet. En hij deelt ook deze tweet…

… na bij Lex fridman al bewezen te hebben dat hij zijn Shakespeare uit zijn hoofd kent. Zie ook deze twee tweets van Musk:

Die laatste is briljant. Maple syrup ís Canada. Je m’appele is “ik ben”. Niet “Je suis Charlie” dus maar “Ik ben Canada”. Dus die Canadese truckers gaan geen gebrek aan geld krijgen. En GoFundMe zal bakzeil moeten halen. Net als “WEF-boy” Trudeau die zich nu verschuilt op een geheime locatie.

WEF-agenda versus grassroot tegenbeweging

Hoe walgelijker wil je het horen van Klaus Schwab himself? En kijk eens op liar.com waar je dan belandt. Juist ja bij de man die zegt niets met deze gewelddadige racistische fringe truckers van doen te willen hebben, maar dat hij wel vaak steun heeft uitgesproken aan andere vredelievende demonstraties als BLM.

@7711anunnaki

Trudeau needs OUR HELP.

♬ original sound – 7711anunnaki

Dus we hebben hier een hele leipe leugenaar die met zijn WEF minderheid strijdt tegen de “fringe” meerderheid in Canada. Onthoud daarbij alvast de naam Benjamin Richter. Hij is de generaal in deze media en supply chain burgeroorlog. Luister naar deze eerste persconferentie van deze buitenparlementaire beweging.

Met de stroom aan sats kunnen ze vast de lopende kosten wel betalen en dan is er ruim tijd om GoFundMe te vermurwen of voor de rechter te slepen. Want de truckers blijven minstens tot de zomer, of zelfs jaren. Zo lang als het nodig is om alle covid nonsens op te heffen en bij voorkeur ook dat Trudeau aftreedt. Die man is compleet onhoudbaar geworden en doet denken aan “comical Ali” de beroemde propaganda minister van Saddam Hussein.

https://twitter.com/leebee999/status/1487995226950090761

Om terug te komen op de rol van Bitcoin. Zelfs Nayib Bukele van El Salvador zou nu Bitcoin naar de truckers kunnen overmaken zonder dat enige overheid daar iets aan kan doen. Stel je voor een landje dat in de fiat wereld zo onder de voet gelopen zou worden door de fiat kliek van CIA, Wereldbank en IMF, kan nu vrij eenvoudig de politiek van Canada op zijn kop zetten. Deze nieuwe Bitcoin use case zal de komende weken steeds interessanter worden. We gaan hier samen heel veel van leren. We gaan nu zien hoe Bitcoin, zoals Alex Gladstein zegt, hét tegenwicht is tegen totalitaire neigingen met big data, CBDC´s en AI.

Gerelateerd artikel:

Wat is The Great Reset?

Waarom zou ik bitcoin kopen?

Leuke video van JP Sears over de Canadese Trucker Revolutie

Heb jij al een Bitcoin spaarpot?

+ Maak gebruik van Bitvavo, de beste broker en exchange van Nederland (Cash Cow Award 2022)
+ inbraakverzekering op de bitcoin-tegoeden!
+ automatische passief rente verdienen op bitcoin!
+ super gemakkelijk! Handel nu tot €1000 zonder kosten, daarna voor zeer lage 0,25 % (max.) commissie.

Lees verder

Chainlink´s adoptie voor tokenization van real world assets RWA door DTCC & JPMorgan

Chainlink speelt in een steeds belangrijkere rol in de tokenization van real world assets. Vorige week heeft Chainlink deelgenomen aan een pilot met grote financiële spelers als JPMorgan, BNY Mellon & meer. De pilot focust op de tokenization van fondsen. Chainlink neemt deel aan tokenization pilot met financiële reuzen als de DTCC en JPMorgan Chainlink […]

May 26, 2024
3 min

Het 2024 cryptobeleid van de aankomende president van de USA? Trump is pro-bitcoin & crypto

De aankomende President van de USA en zijn Amerikaanse crypto beleid. Wat kunnen we verwachten? In november zijn de verkiezingen in de VS. De spannende race gaat tussen Trump en Biden. Het wordt het interessant hoe het Amerikaanse crypto beleid zal worden onder de winnaar van de verkiezingen. De ene ex-President Trump is pro-crypto. De […]

May 26, 2024
6 min

Amerikaanse Ethereum ETH ETF goedgekeurd door de SEC

De SEC geeft groen licht en keurt eerste Amerikaanse spot Ethereum (ETH) ETF goed! What a difference a day makes zullen we maar zeggen.. Een bizarre wending en totaal tegen alle verwachtingen in keurt de Securities and Exchange Commission, onder leiding van Gary Gensler, de allereerste Amerikaanse spot ETH ETF goed! Niet lang geleden zat […]

May 24, 2024
4 min