newmont goldcorp

Palladium kopen?

Sep 19, 2015
Aanbieding: 

Waarom zou ik palladium kopen?

De meest zeldzame grondstof op onze aardbol is palladium. Palladium heeft misschien nog geen monetaire waarde zoals goud, maar is wel veel zeldzamer. Palladium is ook schaarser dan platina. Je kunt het als een fysieke hard asset kopen of als een financieel product voor het behalen van een snel rendement via een ETF. Toch, hier geven we de voorkeur aan lange termijn beleggingen in harde activa en vooral goud. Palladium kun je als een edelmetaal beter in je handen hebben of veilig hebben opgeslagen in het buitenland. Waarom?

goedkoop palladium munten kopen

Er zijn maar 2 landen waar echt veel palladium wordt gevonden. Dit zijn Zuid-Afrika en Rusland en maken deel uit van de BRICS. Geopolitieke spanningen en de interne stabiliteit hebben ook een impact op de prijs. Concreet voorbeeld: onrust in de mijnbouw sector in Zuid-Afrika is meteen een factor van belang bij de prijsbepaling. Palladium wordt door de industriële vraag ook meer en meer schaarser.

Palladium kent vele verschillende industriële toepassingen in de auto- en vliegtuigindustrie. De economische groei en ontwikkeling van een rijke middenstand in China heeft de vraag naar palladium versterkt. China is ook een lid van de BRICS.

bitpanda palladium kopen

In Nederland wordt palladium niet zo veel aangeboden als een alternatieve belegging en is een goedkoop palladium muntje veel moeilijker te verkrijgen dan een zilveren munt of een gouden munt zoals de Krugerrand. Dit zijn allemaal factoren die de prijs van palladium in de toekomst omhoog kan stoten. Jim Rogers, een bekende investeerder, beschouwt deze zeldzame edelmetaal als zeer ondergewaardeerd.  In Oostenrijk is er een zeer innovatief digital asset exchange, BitPanda. De Bitpanda exchange voorziet in de veilige opslag en online handel in palladium en andere edelmetalen. Bovendien biedt Bitpanda ook digitale activa en cryptovaluta aan zoals Bitcoin

Koop en bewaar voordelig palladium en andere edelmetalen bij Bitpanda in Wenen!

Waar kan ik Palladium in Nederland kopen?

In Nederland kun je het beste palladium kopen bij Holland Gold of de ZilverGoudWinkel.

investeren in palladiumPersoonlijk, is het beter om een paar palladium muntjes in bezit te hebben dan een aandeel van de ABN AMRO. Palladium is een hard asset en nog wel een zeer zeldzame hard asset. Voor het verspreiden van risico’s bij het investeren in goud en andere edelmetalen, is een palladium baartje of munt een mooie toevoeging. De Maple Leaf palladium munten zijn bovendien een wettig betaalmiddel (legal tender) en worden als echt geld beschouwd in Canada. 

 

———-
Klik hier voor een aanbieding voor de Maple Leaf palladium munten!
platina kopen bij de zilvergoudwinkel

Investeren in palladium kan ook interessant zijn vanuit andere scenario’s:

 

  • Palladium kopen aangezien het van monetair belang kan worden. De introductie van een mandje van edelmetalen en grondstoffen voor een nieuwe wereld reservemunt. De Chinese Yuan zal waarschijnlijk de PetroDollar van de troon stoten en de nieuwe wereld reservemunt worden. Deze zal gedekt worden door een mandje van grondstoffen en edelmetalen. Het is zeer goed mogelijk dat niet alleen goud, maar ook palladium in dat mandje komt aangezien het een strategisch edelmetaal is in de BRICS alliantie (goud trouwens ook!).
  • Palladium kopen voor risicospreiding. Goudconfiscatie kan plaatsvinden wanneer een variant van de goudstandaard weer wordt ingevoerd door China en de Nederlandse overheid door de financiële ineenstorting van het Westen, goud nodig heeft in haar reserves om internationaal te kunnen handelen. Dit is geen onwaarschijnlijk scenario wanneer het Oosten de tafel omdraait en de macht overneemt van het Westen.
  • Palladium kopen omdat de prijs gewoon erg laag staat. De grondstofprijzen zijn super laag. Wanneer de globale economie weer aantrekt gaan de prijzen weer omhoog.

Waar kan ik het beste speculeren met de prijs van palladium?

palladium kopenWe raden onze lezers aan om fysiek palladium te kopen in de vorm van Maple Leaf palladium muntenDit is een lange termijn belegging! Wil je op korte termijn rendement boeken met palladium? Dan zul je met de palladium prijstrends moeten speculeren via derivaten. De beste handelsomgeving voor het speculeren met de prijs van palladium is ontwikkeld door. Het is een sociaal handelsplatform waar iedereen de beste handelaren kan volgen en de trades gewoon direct kan kopiëren.  Vergeet niet dat het speculeren met palladium niet je vermogen beschermt, eerder verspilt.

Waar kan ik het beste fysiek palladium kopen?

platina kopen bij de zilvergoudwinkelDe beste bullion dealer in Nederland waar je in feite alleen maar terecht kunt voor palladium is de ZilverGoudWinkel en Holland Gold. Ik raad je aan om bij de ZilverGoudWinkel of Holland Gold palladium munten te kopen. Vooral de Maple Leaf palladium munten zijn hier zeer voordelig te verkrijgen. Investeren in palladium, goud en zilver is een prachtige driehoek om risico’s en mogelijkheden mee af te vangen. Voor meer informatie:

Hoe kan ik mezelf op een palladium standaard zetten en met palladium betalen in de winkel?

Voor de financiële watergeuzen onder ons die crypto-currencies zoals Bitcoins gebruiken kunnen met Bitcoins palladium kopen bij Uphold. Door de Uphold account te combineren met een Bitcoin debit card, is het ook al mogelijk om jezelf al op een palladium-standaard te zetten! Je verkoopt een x aantal gram palladium voor bitcoins in jouw Uphold account en je stuurt deze naar jouw Bitcoin debit card voor het verrichten van euro betalingen via het Visa card netwerk. Een uitstekende Bitcoin betaalkaart is de e-Coin e-Card! Trouwens, je kunt ook Palladium kopen met Bitcoins bij de ZilverGoudWinkel.

Wil je veilig palladium buiten de EU in een kluis opslaan?

Natuurlijk, de beste keuze is om palladium muntjes zelf thuis in een kluis te leggen. Niettemin, diversificatie is van belang. Wil echt veilig palladium in een kluis laten opslaan buiten de Europese Unie, dan is Singapore een van de beste locties. Hier heeft een Zweed een uitstekende vault service opgezet voor het kopen en opslaan van palladium zonder BTW-heffing en andere belastingen: BullionStar. Belastingvrij palladium kopen, verkopen en opslaan is mogelijk bij Bullionstar in Singapore. Niettemin, we bevelen onze lezers om eerst wat in je eigen handen te hebben. What you do not hold, you do not own.  

Koop een aantal palladium muntjes nu goedkoop bij de ZilverGoudWinkel!

platina kopen bij de zilvergoudwinkel

Wil je geen fysieke palladium kopen, maar gewoon speculeren op de prijs voor het behalen van een snel rendement?

Bezoek dan

Gerelateerde artikels:

 

Lees verder

Michael Saylor start een Bitcoin development company

Michael Saylor bouwt aan een Bitcoin development company. Alleen Bitcoin kopen is voor Saylor en MicroStrategy niet genoeg, sterker nog: de voorraad Bitcoin zal fungeren als fundatie voor een Bitcoin development company.. Microstrategy´s Bitcoin aankopen: $4,- miljard winst Bitcoin is niet te stoppen, dat mag duidelijk zijn na diverse bullruns en ook nu liegt de […]

Feb 17, 2024
3 min

The Great Taking – centrale bankiers hebben een plan!

Dit artikel zal The Great Taking bespreken. Het is een boek geschreven door voormalige hedgefondsmanager David Rogers Webb. Het boek is bekend geworden door een documentaire die is gemaakt op basis van zijn werk en inzichten. Zijn de beleidsmakers van centrale banken en systeembanken gewoon dom bezig op basis van foute modellen en verouderde economische […]

Feb 16, 2024
7,5 min

De Exodus wallet review

De Exodus wallet is makkelijk, snel en veilig te gebruiken. Lees hier onze nieuwe Exodus wallet review van 2024! Introductie tot de Exodus wallet De crypto wallet van Exodus draait alweer sinds 2015 mee en wij gebruiken de wallet met veel plezier sinds 2017. De Exodus wallet is een “non-custodial” wallet en jij beheert jouw […]

Feb 15, 2024
4 min