Whitney Webb over de netwerkcorruptie in de VS, Jamie Dimon en CBDC´s

Feb 16, 2024
Aanbieding: 

We willen onze lezers wijzen op het opzienbarend onderzoek van Whitney Webb. Ze is onderzoeksjournalist, schrijver, podcaster en onderzoeker bij Unlimited Hangout. Ze houdt zich voornamelijk bezig met inlichtingen, technologie, bewaking en burgerlijke vrijheden.

Net zoals Hester Bias de netwerkcorruptie in het Nederlandse financiële systeem heeft onderzocht en bespreekt in haar boek Worst Bank Scenario, gaat Whitney Webb een stap verder in haar boek One Nation Under Blackmail.

One Nation under Blackmail & the Rise of Jamie Dimon

Ze bespreekt hierbij over de netwerkcorruptie tussen inlichtingendiensten, de deep state, toezichthouders en het bankwezen. In het bijzonder wordt Jamie Dimon besproken met zijn connecties met Jeffrey Epstein. Dezelfde de belangengroep die verantwoordelijk is voor het succes van Jamie Dimon als CEO van JPMorgan Chase, zijn verantwoordelijk voor de opkomst van Jeffrey Epstein. Jamie Dimon was goed bekend met Jeffrey Epstein´s zaken en vooral zijn beruchte mensenhandel voor de elite voor o.a. chantagedoeleinden en kon zonder verdere vragen of problemen bankieren bij JPMorgan Chase.

De nieuwe bankencrisis en de grote herstart met digitaal centralebankgeld

Ze bespreekt verder in haar onderzoekswerk ook over hoe een bankencrisis gebruikt zal worden om de macht verder te consolideren met uiteindelijk de introductie van CBDC´s en gerelateerde wetgeving voor het verder verwijderen van enige privacy. De nieuwe RESTRICT-act die wordt voorgelegd is een duidelijk voorbeeld over hoe de staat steeds meer macht consolideert en in feite een totalitair surveillance systeem introduceert. Dit in combinatie met een CBCD maakt de controle over de burgerlijke samenleving absoluut en betekent het einde van in feite de rechtstaat met daarbij een liberale en vrije samenleving.

Een nieuw technocratisch feodaal-kredietsysteem wordt opgebouwd voor het behoud van macht en het gecontroleerd kunnen slopen van een onhoudbaar schuldensysteem. Het is een Great Reset doemscenario voor onze individuele vrijheid waartegen we in verzet moeten komen door o.a. er uit te stappen door de bitcoin technologie te omarmen en verder te ontwikkelen voor behoud van eigen het vermogen en de autonomie. Voor meer informatie: waarom zou ik bitcoin kopen?

Hieronder kun je Whitney Webb in gesprek zien over haar werk met Natallie Brunell:

Gerelateerde artikelen:

De macht van de City of London

De werking van de Federal Reserve

De rol van de Bank for International Settlements

De IMF lanceert de Unicoin CBDC

The Great Taking, het plan van de centraal bankiers

Lees verder

Het begrotingstekort record en de fiscale verslechtering in de Verenigde Staten (2024)

In dit artikel staan we even stil bij de Amerikaanse schuldenproblematiek. De Verenigde Staten verkeert in vergelijking met de rest van het Westen in een veel betere economische staat dan o.a. Duitsland en Frankrijk. Echter, de schuldproblemen in de Verenigde Staten zullen onvermijdelijk flinke gevolgen hebben voor de status van de dollar als wereldreservevaluta, haar […]

Jun 20, 2024
4 min

SEC stopt verder onderzoek naar Ethereum 2.0 en Consensys

Lead developer Ethereum, Consensys, komt met goed nieuws: de SEC stopt het onderzoek tegen Ethereum. Wat is er aan de hand? Goed nieuws voor de Ethereum en crypto community De SEC stopt namelijk het onderzoek tegen Ethereum. Het onderzoek ging erom of Ethereum een security zou zijn. Zou Ethereum als security beschouwd worden, dan zou […]

Jun 19, 2024
3 min

Coinbase vs Kraken, welke crypto exchange is beter? Zijn ze ook een betere optie voor Bitvavo?

Coinbase versus Kraken. Welke exchange is beter en hoe verhouden deze exchanges zich ten aanzien van Bitvavo? Inderdaad, in deze vergelijking kijken we naar de overeenkomsten, verschillen en de voor- en nadelen van de Coinbase en Kraken crypto exchange. We kijken ook of ze een betere optie zijn voor Bitvavo. Beide van origine Amerikaanse exchanges […]

Jun 18, 2024
8 min