Withney Webb over de netwerkcorruptie in de VS, Jamie Dimon en CBDC´s

Apr 17, 2023
Aanbieding: 

We willen onze lezers wijzen op het opzienbarend onderzoek van Whitney Webb. Ze is onderzoeksjournalist, schrijver, podcaster en onderzoeker bij Unlimited Hangout. Ze houdt zich voornamelijk bezig met inlichtingen, technologie, bewaking en burgerlijke vrijheden.

Net zoals Hester Bias de netwerkcorruptie in het Nederlandse financiële systeem heeft onderzocht en bespreekt in haar boek Worst Bank Scenario, gaat Whitney Webb een stap verder in haar boek One Nation Under Blackmail.

One Nation under Blackmail & the Rise of Jamie Dimon

Ze bespreekt hierbij over de netwerkcorruptie tussen inlichtingendiensten, de deep state, toezichthouders en het bankwezen. In het bijzonder wordt Jamie Dimon besproken met zijn connecties met Jeffrey Epstein. Dezelfde de belangengroep die verantwoordelijk is voor het succes van Jamie Dimon als CEO van JPMorgan Chase, zijn verantwoordelijk voor de opkomst van Jeffrey Epstein. Jamie Dimon was goed bekend met Jeffrey Epstein´s zaken en vooral zijn beruchte mensenhandel voor de elite voor o.a. chantagedoeleinden en kon zonder verdere vragen of problemen bankieren bij JPMorgan Chase.

De nieuwe bankencrisis en de grote herstart met digitaal centralebankgeld

Ze bespreekt verder in haar onderzoekswerk ook over hoe een bankencrisis gebruikt zal worden om de macht verder te consolideren met uiteindelijk de introductie van CBDC´s en gerelateerde wetgeving voor het verder verwijderen van enige privacy. De nieuwe RESTRICT-act die wordt voorgelegd is een duidelijk voorbeeld over hoe de staat steeds meer macht consolideert en in feite een totalitair surveillance systeem introduceert. Dit in combinatie met een CBCD maakt de controle over de burgerlijke samenleving absoluut en betekent het einde van in feite de rechtstaat met daarbij een liberale en vrije samenleving.

Een nieuw technocratisch feodaal-kredietsysteem wordt opgebouwd voor het behoud van macht en het gecontroleerd kunnen slopen van een onhoudbaar schuldensysteem. Het is een Great Reset doemscenario voor onze individuele vrijheid waartegen we in verzet moeten komen door o.a. er uit te stappen door de bitcoin technologie te omarmen en verder te ontwikkelen voor behoud van eigen het vermogen en de autonomie. Voor meer informatie: waarom zou ik bitcoin kopen?

Hieronder kun je Withney Webb in gesprek zien over haar werk met Natallie Brunell:

Gerelateerde artikelen:

De macht van de City of London

De werking van de Federal Reserve

De rol van de Bank for International Settlements

De IMF lanceert de Unicoin CBDC

Lees verder

Robinhood opent haar deuren in Europa! Robinhood Crypto Review

Ontdek een diepgaande beoordeling van de Robinhood Crypto app die sinds 7 december 2023 in Europa beschikbaar is. We bespreken de functies, de voor- en nadelen met onze eigen beoordeling en ervaringen. Samenvatting: Robinhood Crypto is een prijsdrukker in Europa, maar komt met een aantal fikse nadelen. Op de Nederlandse markt zal deze app niet […]

Dec 7, 2023
4,5 min

Binance vs Coinbase, welke exchange is beter? Een vergelijking!

Binance vs Coinbase? Welke exchange is beter, Coinbase of Binance? Welke aanpak voor een snelle expansie heeft het beste gewerkt. Dit artikel zal deze twee belangrijke internationale exchanges met elkaar vergelijken en evalueren welke crypto exchange de beste optie is. Samenvatting Binance vs Coinbase: de aanpak van Coinbase om vooral samen te werken met de […]

Dec 7, 2023
9 min

Grootste bank in Brazilië Itaú Unibanco lanceert Bitcoin trading dienst

De grootste bank in het grootste land van Zuid-Amerika lanceerde maandag haar Bitcoin trading dienst! Ook bieden ze Ethereum trading aan en mogelijk volgen meer crypto Grote groep Brazilianen krijgt toegang tot Bitcoin trading Brazilië staat om een hoop mooie dingen bekend, waaronder het feit dat ze de allergrootste economie van Zuid-Amerika zijn. Bitcoin trading […]

Dec 6, 2023
2,5 min