vechain

Waarom en waar zou ik VeChain kopen (VET)?

Nov 1, 2021
Aanbieding: 

Wil je VET van VeChain kopen? In een notendop: VeChain heeft de ambitie om een wereldleider te worden op het gebied van op maat gemaakte BaaS-oplossingen voor bedrijven, in het bijzonder op het gebied van logistiek.

vechain kopen

VeChain heeft sinds haar oprichting en lancering in augustus 2017 een succesvolle ontwikkeling doorgemaakt. Het Vechain project wordt vanuit een stichting in Singapore ontwikkeld en beheerd onder leiding van Sunny Lu. De organisatie bestaat al uit meer dan 150 werknemers en opereert globaal in verschillende landen met behulp van strategische samenwerkingen en BaaS-projecten. VeChain concurreert met andere projecten waaronder Cardano, Stratis, Qtum en EOS.

Vechain VET kopen

Let op, VeChain is een risicovolle belegging. Beleg alleen met durfkapitaal dat je kunt veroorloven om te verliezen. Begin altijd eerst met een goed begrip van Bitcoin. Lees eerst onze Bitcoin cursus alvorens je begint met het speculeren in andere meer risicovolle tokens en crypto’s zoals VET.

blox vechain kopen

Wil je niet actief handelen met (VET) VeChain op een handelsbeurs? Ben je niet technisch en maak je je mogelijk zorgen over de opslag en veiligheid van de VET tokens? In dat geval is de Blox smartphone app een interessante optie! Ontvang nu voor 5 euro gratis en koop VeChain met de code: BESTEBANK. Voor meer informatie: Blox review.

Wil je zelf de controle hebben over de aangekochte VET en deze ook verhandelen? Bitvavo is een Nederlandse handelsbeurs waar VeChain (VET) prima kan worden verhandeld en waar je trouwens automatische VET staking rewards kunt krijgen.

Waarom zou ik VET kopen van Vechain?

De VeChain Foundation werkt sinds 2015 vanuit Singapore aan de ontwikkeling van een bedrijfsvriendelijke openbare blockchain ontwikkelingsplatform. Dit wordt de VeChainThor blockchain genoemd. Ze hebben ook een Blockchain as a Service (Baas) platform opgezet onder de naam ToolChain™die bedrijven helpt om bedrijfsprocessen te digitaliseren op basis van op maat gemaakte gedistribueerde blockchain technologische oplossingen en applicaties.

VeChain werkt samen met vele verschillende belangrijke bedrijven waaronder: Grant Thornton Cyprus, PwC, DNV GL, Walmart China, Bayer China, BMW, BYD Auto, PICC, H&M, ENN, Shanghai Gas, LVMH, D.I.G, ASI, Travala enz. Verder heeft VeChain een samenwerking met het instituut voor de wiskunde van de Universiteit van Oxford. VeChain heeft binnen een paar jaar verschillende internationale operaties opgezet in Luxemburg, Tokio, Shanghai, Beijing, Parijs, en Italië. Inderdaad, in Foggia heeft de Coldiretti and Princes Industrie Alimentari landbouwassociatie met VeChain een project gelanceerd om de logistieke ketenprocessen te bouwen op de DLT-technologie van VeChain. Inderdaad, de technologie wordt door bedrijven in gebruik genomen en toegepast.

Met BMW werkt het team van VeChain samen om een decentrale applicatie te ontwikkelen voor het versleuteld en veilig verzamelen van data over onder meer kilometer en brandstofverbruik, reparaties en andere gegevens. De DApp heeft VerifyCar met als doelstelling om kilometerfraude en geknoei met gegevens over een auto te vermijden. VerifyCar zal consumenten beschermen van verkopers die knoeien met de autogegevens om een betere verkoopprijs te krijgen.

Voor het gebruik van het netwerk is voor bepaalde diensten VET nodig. VET is de cryptovaluta van de VeChainThor blockchain. VET heeft een vaste totale hoeveelheid van 86,712,634,466 tokens. Houders van VET tokens kunnen gratis VTHO tokens ontvangen die nodig zijn voor het programmeren en uitvoeren van slimme contracten. Dit mechanisme is vergelijkbaar met de manier waarop NEO automatisch GAS produceert aan de houders. Verder geeft het netwerk prioriteit aan die gebruikers die het meeste VET vasthouden en staken. Hoe meer het netwerk en de blockchain wordt gebruikt, hoe meer VET wordt vastgehouden. Hoe groter het succes van VeChain, hoe groter de vraag naar VET tokens. De eerste adopters en beleggers zouden kunnen speculeren op het toekomstige succes van VeChain. Vandaar dat vele beleggers met een lange termijn visie VET kopen en vervolgens meteen gaan staken om gratis extra rendement te verdienen. Echter, dit succes is geen gegeven feit. Een belegging in VeChain (VET) tokens moet je alleen met durfkapitaal doen dat je kunt veroorloven om te verliezen. Doe altijd zelf eerst goed onderzoek naar dit spannend project alvorens VET te kopen.

Hoe en waar kan ik het beste Vechain kopen (VET)?

Veilig Vechain kopen met iDEAL bij een Nederlandse dienstverlener:

vechain kopen ideal
  • Een uitstekende manier om VET te kopen is door Blox te gebruike. Waarom zou ik VET kopen bij Blox? Blox is een prima makelaarsplatform voor de smartphone en biedt een unieke custodial opslagdienst voor VET aan. Dit wil zeggen dat de aangekochte VET niet kunnen worden gestolen wanneer een hacker toegang krijgt tot de app. Een ideale oplossing voor iemand die gemakkelijk zonder poespas wil beleggen in Vechain (VET) vanuit de smartphone, maar zich niet wil bekommeren om gebruik, opslag en beveiliging. Voor meer informatie: Blox Review.
  • VeChain kopen met iDEAL kun je verder voordelig doen bij een vertrouwde Nederlandse crypto exchange. Er zijn verschillende mogelijkheden, maar de voorkeur gaat uit naar Bitvavo. Bitvavo beschikt over een mooie handelsrekening waarbij de VET tegoeden direct worden bijgeschreven. Het is niet nodig om een aparte VET wallet op te zetten. Bovendien worden de VET tegoeden beheerd door een stichting voor de Bitvavo klanten en niet door de aandeelhouders van de Bitvavo onderneming zelf. Met andere woorden, de VET tegoeden staan veilig bij Bitvavo. Verder is het mogelijk om VET te staken bij Bitvavo om zodoende automatisch een passief % in VET te verdienen. Voor meer informatie: bezoek Bitvavo!
  • Een ander alternatief is Coinmerce. Dit is een jonge Nederlandse cryptomakelaar waar VET voordelig kan worden gekocht. Voor meer informatie, lees de recensie: Coinmerce Review.
  • LiteBit is een oude rot in Nederland en kan ook zonder problemen worden gebruikt voor het kopen van VET. Voor meer informatie, lees de recensie: LiteBit review.

VeChain (VET) kopen en verkopen als een daghandelaar:

De meeste internationale exchanges hebben Vechain (VET) toegevoegd. Het handelsvolume van VET zijn het meest significant op Binance. Voor een veeleisende daghandelaar is het hier het meest voordelig om de cryptomunten van VeChain dagelijks in grote volumes te kopen en te verkopen. Vandaar, als je op zoek bent naar een handelsplatform om snel en voordelig VET te kopen en te verkopen als een daghandelaar, dan is Binance de meest geschikte keuze. Voor meer informatie: Binance Review.

Waar kan ik Vechain Futures kopen?

VeChain termijncontracten zijn nog niet beschikbaar op de futures handelsplatforms van de grote handelsbeurzen.

Hieronder kun je de actuele koers van VeChain zien en VET kopen met iDEAL in Nederland bij Bitvavo.

Gerelateerde artikels:

Lees verder

Nexo Review, wat zijn de voor- en nadelen van Nexo? Is het een veilige exchange?

De nieuwe Nexo Review van 2024 van de redactie van bestebank.org. Samenvatting: de Nexo exchange is van oudsher bekend van voornamelijk de bitcoin en crypto lending mogelijkheden die het platform biedt. Nexo biedt een goede en overzichtelijke exchange met een hoog handelsvolume en een diepe liquiditeit. De exchange draait alweer mee sinds 2018. Daarnaast biedt […]

Apr 19, 2024
9 min

Het Bitcoin Runes protocol wordt gelanceerd tijdens de halving, wat is Bitcoin Runes?

Bitcoin Runes komt er aan? Ja, over iets meer dan 2 dagen is het zo ver: een nieuwe Bitcoin halving, hier tel je mee af met de Bitcoin halving countdown clock : ). Tijdens de Bitcoin halving worden de block rewards gehalveerd (halving) en wordt het principe van Bitcoin deflatie verder uitgevoerd. Niet alleen zal […]

Apr 17, 2024
3,5 min

“Climate: The Movie” – CO2 veroorzaakte klimaatverandering heeft geen wetenschappelijke basis

“Climate: The Movie” is een nieuwe spraakmakende documentaire van de Britse filmmaker Martin Durkin. De film betoogt dat de bewering van een door CO2 veroorzaakte klimaatverandering een angstverhaal is zonder wetenschappelijke basis. De film, getiteld “Climate: The Movie”, stelt dat de wetenschap en officiële metingen de beweringen over toenemende extreme weersomstandigheden niet ondersteunen. De documentaire […]

Apr 16, 2024
4 min