otcxn

Waarom zou ik TRON (TRX) kopen?

Oct 2, 2020
Aanbieding: 

Wil je TRX van Tron kopen? Waarschuwing bij het kopen van deze cryptomunt. Het is een risicovolle belegging en het handelen in crypto’s is zeer risicovol.

tron kopen

In een notendop: Tron heeft als ambitie om de online media en entertainment industrie te hervormen met behulp van een gedistribueerde ontwikkelingsplatform en beschouwt zich nu als een van de grootste blockchain-gebaseerde besturingssysteem ter wereld voor de ontwikkeling van decentrale applicaties. Het is een omstreden blockchain project. Het wordt onder leiding van de controversiële Justin Sun vanuit een stichting in Singapore ontwikkeld. Het project concurreert met andere, in feite betere projecten waaronder Ethereum, Qtum, Cardano en EOS.

Begin altijd eert met een goed begrip van Bitcoin. Lees eerst onze Bitcoin cursus alvorens je begint met het speculeren in andere meer risicovolle cryptovaluta zoals TRX.

Waarom zou ik Tron kopen?

tron kopen

Tron is een gedistribueerd netwerk en ontwikkelingsplatform voor vermaak en sociale media. Voor de verschillende diensten zoals spelletjes kan er met de cryptomunt van Tron worden betaald. Deze cryptomunt heet Tronix en wordt op de handelsbeurzen afgekort met TRX.

De cryptomunt van Tron, de Tronix, is meer dan een betaalmiddel voor de diensten die worden ontwikkeld op Tron. In feite is het een variant op een aandeel op toonder die bepaalde rechten heeft. Elke TRX eenheid in jouw bezit representeert een stemrecht en een verbruiksrecht van de systeembronnen van het netwerk. Vooral bedrijven die willen bouwen op het netwerk moeten de cryptomunten van Tron kopen. Zonder Tronix in bezit kan er geen gebruik worden gemaakt van de systeembronnen. Hoe meer bedrijven willen bouwen op Tron, hoe groter de vraag naar de Tronix (TRX) cryptomunten. Hoe meer applicaties worden uitgerold en gebruikers krijgen, hoe groter de vraag naar Tronix verder wordt versterkt door particulieren gebruikers van het netwerk.

Tron staat onder leiding van een jonge ondernemer, Justin Sun, die een streepje voor heeft bij Jack Ma, de oprichter van Alibaba. Hij heeft daarom een behoorlijk contactnetwerk die kan worden gebruikt voor allerlei tactische samenwerkingen of de aankoop van bedrijven met interessante diensten. Concreet voorbeeld is de recente aankoop van Bittorrent (september 2018). Deze aankoop maakt Tron meer waardevol en zal voor de Tronix een duidelijke meerwaarde geven aangezien deze als een betaalmiddel zal kunnen worden gebruikt op Bittorrent. Waarschijnlijk zal het niet bij Bittorrent blijven. Echter is Justin Sun niet onomstreden in de manier waarop hij Tron aanprijst en ook begonnen is. Tron is feitelijk een kloon van Ethereum’s broncode waar het ontwikkelingsteam aan heeft gesleuteld om het beter schaalbaar te maken.

De cryptomunten van Tron kopen is dan een speculatieve belegging waarbij er wordt uitgegaan dat de waarde van elke TRX zal stijgen naarmate het netwerk meer in gebruik wordt genomen en verder wordt verrijkt met waardevolle samenwerkingen en nieuwe integraties met andere diensten.

Hoe en waar kan ik het beste Tron kopen (TRX)?

Veilig Tron kopen met iDEAL bij een Nederlandse dienstverlener:

  • Met Blox is het super eenvoudig om een begin te maken met TRX. Waarom zou ik Tron kopen bij Blox? Blox is ook een prima makelaarsplatform voor de smartphone en biedt een unieke custodial opslagdienst voor TRX aan. Dit wil zeggen dat de aangekochte TRX niet kunnen worden gestolen wanneer een hacker toegang krijgt tot de app. Een ideale oplossing voor iemand die gemakkelijk zonder poespas wil beleggen in TRX vanuit de smartphone, maar zich niet wil bekommeren om gebruik, opslag en beveiliging. Voor meer informatie: Blox Review.
  • Tron kopen met iDEAL kun je voordelig doen bij een vertrouwde Nederlandse crypto exchange. Er zijn verschillende mogelijkheden, maar de voorkeur gaat uit naar Bitvavo. Bitvavo beschikt over een mooie handelsrekening waarbij de TRX tegoeden direct worden bijgeschreven. Het is niet nodig om een aparte Tronix wallet op te zetten. Bovendien worden de TRX tegoeden beheerd door een stichting voor de Bitvavo klanten en niet door de aandeelhouders van de Bitvavo onderneming zelf. Met andere woorden, de TRX tegoeden staan veilig bij Bitvavo. Voor meer informatie: bezoek Bitvavo!
  • Een ander alternatief is Coinmerce. Dit is een jonge Nederlandse cryptomakelaar waar TRX voordelig kan worden gekocht. Voor meer informatie, lees de recensie: Coinmerce Review.
  • LiteBit is een oude rot in Nederland en kan ook zonder problemen worden gebruikt voor het kopen van Tron. Voor meer informatie, lees de recensie: LiteBit review.

Tron kopen en verkopen als een daghandelaar:

De meeste internationale exchanges hebben Tezos toegevoegd. Het handelsvolume van TRX zijn het meest significant op Binance. Voor een veeleisende daghandelaar is het hier het meest voordelig om de Tron cryptomunten dagelijks in grote volumes te kopen en te verkopen. Vandaar, als je op zoek bent naar een handelsplatform om snel en voordelig Tron te kopen en te verkopen als een daghandelaar, dan is Binance de meest geschikte keuze. Voor meer informatie: Binance Review.

Waar kan ik Tron Futures kopen?

Tron termijncontracten kunnen verhandeld worden op het futures platform van Binance en natuurlijk op Bitmex, de gespecialiseerde handelsbeurs voor futures.

Tron kopen voor speculatie zonder de cryptomunt zelf te beheren?

  • Als je puur geïnteresseerd bent om te speculeren met de koers van Tron en niet zelf je wilt druk maken over de opslag van de TRX cryptomunten, dan is eToro een geschikte handelsplatform. eToro neemt het beheer van de Tronix cryptomunten uit handen en biedt genoeg mogelijkheden voor zowel de beginner als gevorderde daghandelaar om geld te verdienen met Tron. Voor meer informatie: eToro review.
  • Natuurlijk, het makkelijkste is om met Tron te speculeren met je Blox smartphone app.

Hieronder kun je de actuele koers van TRX zien en TRX van Tron kopen met iDEAL in Nederland bij Bitvavo.

Bitvavo is een Nederlandse handelsbeurs waar Tron (TRX) prima kan worden verhandelt.

blox tezos kopen

Wil je Tron (TRX) niet actief verhandelen op een handelsbeurs? Ben je niet technisch en maak je je mogelijk zorgen over de opslag en veiligheid van de TRX tokens? In dat geval is de Blox smartphone app een interessante optie! Ontvang nu voor 5 euro gratis en koop TRON met de code: BESTEBANK. Voor meer informatie: Blox review.

Gerelateerde artikels:

Lees verder

Is een Solana ETF op komst?

Is een Solana spot ETF in de maak? Met de aanvraag van 21Shares en VanEck lijkt een Solana spot ETF dichterbij te komen. Inderdaad, VanEck en 21Shares hebben een aanvraag ingediend voor een Solana spot ETF bij de Cboe exchange. De SEC kijkt er nog naar, maar een SOL spot ETF komt dichterbij. Laten we […]

Jul 9, 2024
3 min

Bit2me vs Bitvavo, welke exchange is beter?

Bit2me versus Bitvavo. Welke exchange is beter? Met deze Bitvavo vs bit2me exchange vergelijking zullen we kijken hoe deze twee grote Europese cryptocurrency beurzen zich tot elkaar verhouden. Beide exchanges draaien een hoog EURO handelsvolume en hebben een breed dienst- en productaanbod. In deze Bitvavo vs bit2me vergelijking zullen we kijken naar de producten en […]

Jul 9, 2024
4,5 min

Wat is de Base chain van Coinbase precies?

Wat is de Base chain van Coinbase? De Base chain van Coinbase is sinds de lancering ongekend populair, onder andere voor de lancering van memecoins. Maar wat is de Base chain precies? Laten we het eens nader bekijken. De Base chain van Coinbase is enorm populair, maar waarom? Vorig jaar is het testnet van de […]

Jul 3, 2024
3 min