De ABRA wallet is een bekende cryptovaluta portemonnee applicatie voor de smartphone. Het is in feite meer dan een wallet app voor je favoriete crypto, de applicatie integreert een interne exchange en fiat valuta rekeningen.

Vooral voor de inwoners in de Verenigde Staten is de Abra wallet interessant of gebruikers van TranserWise die een Amerikaanse Dollar rekening hebben geopend. Deze gebruikers kunnen hun rekening koppelen aan de ABRA wallet voor meer gebruikersgemak. Hierdoor kunnen ze gratis en direct dollars storten op de Dollar rekening. Vervolgens kun je deze omwisselen voor Bitcoin of een andere cryptovaluta. Wanneer je niet beschikt over een Amerikaanse rekening zal het gebruik van de ABRA exchange optie te duur zijn. Er wordt een fee gerekend van 2,3 % op SEPA overboekingen en bij het betalen met een betaalkaart zal een commissie van 8 % in rekening worden gebracht.

Wat zijn goedkopere alternatieven voor ABRA?

Concreet wil dit zeggen dat er betere alternatieven zijn voor ABRA als je zoekt naar een ingebouwde exchange functie. Wirex, Spectrocoin, Bitwala en Revolut bieden een soortgelijke dienstverlening met IBAN-rekeningen en een werkende betaalkaart. Europa ligt in feite voorop in de ontwikkelingen van crypto wallet applicaties.

Wat maakt ABRA uniek?

abra wallet

Datgene wat ABRA wel uniek maakt is het feit dat het gaat om een multi-crypto wallet met een breed aanbod die ook beschikt over een eigen crypto index token: BIT10. Deze is in samenwerking met Bitwise ontwikkeld en biedt elke ABRA wallet gebruiker om meteen in een klik te investeren in de top 10 crypto’s. Wanneer je opzoek bent naar een bijna gratis te gebruiken crypto index fonds en een mooie multi-crypto wallet applicatie, dan kun je zeker overwegen om de ABRA wallet te gebruiken.

Voor meer informatie:

Gerelateerde artikels: