btc kopen

Waar kan ik het beste Bitcoin kopen (BTC)?

LiberBits
Apr 9, 2020
Aanbieding: 
btc kopen

Bij het aanschaffen van bitcoins zitten Nederlanders in een luxepositie. Als een financiële watergeus kan iedereen nu gemakkelijk de bitcoin-wateren testen met behulp van vele verschillende innovatieve Nederlandse en buitenlandse dienstverleningen. Voor het kopen en het actief verhandelen van bitcoins is het niet nodig om naar buitenlandse exchanges en brokers te stappen. Er zijn genoeg goede Nederlandse dienstverleners. Wereldwijd zijn er zeker meer dan een paar honderd dienstverleners actief. Helaas, er zijn ook genoeg oplichters en twijfelachtige spelers actief.

bitcoin kopen

We hebben de ontwikkeling van de markt sinds 2013 actief gevolgd en vele verschillende dienstverleners actief geëvalueerd. Hier volgt een selectie van de beste Nederlandse en buitenlandse dienstverleners waar je bitcoins en ook andere cryptovaluta kunt kopen.

We raden onze lezers aan om de volgende diensten met elkaar te vergelijken. Neem de tijd om de beste dienstverlener te vinden die het best bij je wensen past. Klik op de respectieve links om onze recensies te lezen en maak een rekening aan bij alle onderstaande drie partijen. Kijken, testen en vergelijken ( :

BTCdirect btc kopen

De BTC Direct en Blox combinatie. BTC Direct met kantoor in Nijmegen is de beste makelaar en wisselkantoor voor Bitcoin in Nederland en het bedrijf achter de Blox app. Dit is de meest eenvoudige crypto trading app voor een beginner die zonder veel risico’s wil beginnen. Aanbieding: Gebruik de promotiecode BESTEBANK bij het registreren en ontvang direct € 5,- starters tegoed in de BLOX app! Bezoek hier de installatiepagina!

bitcoin trading

De Bitvavo exchange met kantoor in Amsterdam is beste handelsbeurs in Nederland met zeer lage handelscommissie (max. 0.25 %) en een specifieke handelsomgeving en orderboek voor zowel de beginner als de gevorderde handelaar in crypto assets. Aanbieding: registreer je hier gratis en handel nu ook tot € 1000,- zonder handelskosten!

bitcoin hodl

Het is aan te raden om alle deze drie oplossingen te testen. Verder is het niet onverstandig om de volledige identiteitscontrole af te ronden zodat alles naar behoren werkt en je er altijd meteen optimaal van gebruik kunt maken. Het is altijd goed om over extra rekeningen te beschikken waar je altijd euro’s kunt omwisselen voor bitcoins wanneer en hoe je dit ook wilt.

Twijfel je nog over Bitcoin’s waardepropositie?

Het is van wezenlijk belang dat je weet wat je koopt. Verdiep je in Bitcoin en leer waarom het zo’n bijzondere monetair technologische uitvinding is voor de verwezenlijking van financiële emancipatie van de mensheid; en verder een alternatief decentraal monetair systeem is voor centraal bankieren. Lees onze bronnen:

Andere eervolle vermeldingen van alternatieve Bitcoin diensten:

btc kopen
  • Bitcoin Meester met kantoor in Aalsmeer – eerste Nederlandse makelaar met een flink aanbod van crypto’s en USD stablecoins waarover je ook automatisch rente kunt verdienen! Misschien wil je wel spaarkapitaal spreiden over ook goud en dollars? Bitcoin Meester is ook een meester in het aanbieden van de Amerikaans gereguleerde Paxos USD en Gold stablecoins. Voor meer informatie: Bezoek Bitcoin Meester.
  • Binance exchange – de grootste crypto exchange ter wereld met een veelvoud van diensten en de beste handelsvolumes.
  • Bitpanda exchange – belangrijke crypto exchange in Europa voor de handel in cryptovaluta en ook edelmetalen zoals goud!
  • Deribit exchange – beste handelsbeurs in de wereld voor crypto termijncontracten (futures & options).
  • Kraken Exchange – meest beproefde en veiligste crypto exchange in de Verenigde Staten die tevens zeer geschikt is voor de Nederlandse daghandelaar.
  • Hodl Hodl exchange – meest innovatieve decentrale handelsbeurs voor Bitcoin.
  • Changelly – beste instant crypto exchange voor het omwisselen van crypto’s zonder identiteitsverificatie (KYC). Ideaal om te combineren met BTCdirect of Bitvavo.

Concluderend

Leer zo veel mogelijk over Bitcoin en wanneer je bitcoins wilt kopen, evalueer dan de volgende diensten.

bitcoin trading

Over het algemeen kunnen we onze lezers aanbevelen om Bitvavo te gebruiken aangezien deze niet alleen zeer geschikt is voor een beginner, maar ook voor een ervaren gebruiker en actieve handelaar.

BTCdirect btc kopen

Wil je op lange termijn beleggen? Voor iemand die niet wil handelen met bitcoin en deze direct veilig wil sturen en vastzetten op een eigen hardware wallet is BTC Direct een ideale dienstverlener. Sinds 2013 levert het BTC Direct team in Nijmegen een uitstekende makelaarsdienst voor Bitcoin beleggers.

btc kopen blox

Voor de beginner die zonder poespas en enige technische kennis binnen 5 minuten aan de slag wil met bitcoin, is de Blox smartphone app ideaal. Het is super gemakkelijk om bitcoins te kopen met deze app. De aangekochte bitcoins kunnen niet worden gestolen aangezien ze door Blox veilig worden beheerd. Let wel op, je kunt met deze app alleen bitcoins kopen, vasthouden en verkopen voor euro’s en niet gebruiken als een onafhankelijke bitcoin wallet.

Ontvang gratis €5,- en koop BTC met Blox!

– Koop je eerste bitcoins gratis met de BLOX app op de smartphone!
– Maak gebruik van de promocode BESTE BANK

Ten slotte, voor een complete categorisatie en overzicht van de verschillende handelsbeurzen en dienstverleners, raden we je aan de volgende pagina te raadplegen:

Nog vragen? ……

– Twijfel je nog waarom je bitcoins zou moeten kopen?
– Wil je nog meer weten wat de waardepropositie is van Bitcoin?

Lees verder

De uitvinding van het getal Nul en Bitcoin!

Volgens een prachtig en diepgravende essay van Robert Breedlove kan de uitvinding en ontwikkeling van Bitcoin vergeleken worden met die van het getal nul. In onze geschiedenis heeft de mensheid bijna geen concept van nul gehad. Nul is een abstract getal en moest worden uitgevonden, ontwikkeld en geaccepteerd. De geschiedenis van het getal nul gaat […]

LiberBits
Apr 3, 2020
3 min

USD stablecoins kopen?

Samenvatting: we varen in ongekende financiële wateren met een chronisch tekort aan Amerikaanse Dollars. De vraag naar gedigitaliseerde blockchain dollars, de zogenaamde USD stablecoins is ook toegenomen. De toenemende vraag naar dollars heeft te maken met problemen binnen het financiële systeem onder meer in de internationale repomarkt en de kredietmarkten. De huidige globale schuldenbubbel lijkt […]

LiberBits
Apr 2, 2020
5 min

De Dollar Milkshake Theory en het tekort aan dollars?

Samenvatting: sinds de laatste kredietcrisis injecteren de centrale banken op gezette tijden steeds meer liquiditeit (krediet – schuld) in de kapitaalmarkten die genomineerd in de belangrijkste valuta. Deze enorme toename in liquiditeit maken van de kapitaalmarkten een schuimige milkshake met verschillende valutasmaken (USD, EUR, GBP, YEN, RMB etc). De meeste schulden staan uit in Amerikaanse […]

LiberBits
Apr 2, 2020
8,5 min