btc kopen

Waar kan ik het beste Bitcoin kopen (BTC)?

May 24, 2020
Aanbieding: 
btc kopen

Bij het aanschaffen van bitcoins zitten Nederlanders in een luxepositie. Als een financiële watergeus kan iedereen nu gemakkelijk de bitcoin-wateren testen met behulp van vele verschillende innovatieve Nederlandse en buitenlandse dienstverleningen. Voor het kopen en het actief verhandelen van bitcoins is het niet nodig om naar buitenlandse exchanges en brokers te stappen. Er zijn genoeg goede Nederlandse dienstverleners. Wereldwijd zijn er zeker meer dan een paar honderd dienstverleners actief. Helaas, er zijn ook genoeg oplichters en twijfelachtige spelers actief.

bitcoin kopen

We hebben de ontwikkeling van de markt sinds 2013 actief gevolgd en vele verschillende dienstverleners actief geëvalueerd. Hier volgt een selectie van de beste Nederlandse en buitenlandse dienstverleners waar je bitcoins en ook andere cryptovaluta kunt kopen.

We raden onze lezers aan om de volgende diensten met elkaar te vergelijken. Neem de tijd om de beste dienstverlener te vinden die het best bij je wensen past. Klik op de respectieve links om onze recensies te lezen en maak een rekening aan bij alle onderstaande drie partijen. Kijken, testen en vergelijken ( :

bitcoin trading
  1. De Bitvavo exchange met kantoor in Amsterdam is beste handelsbeurs in Nederland met zeer lage handelscommissie (max. 0.25 %) en een specifieke handelsomgeving en orderboek voor zowel de beginner als de gevorderde handelaar in crypto assets. Aanbieding: registreer je hier gratis en handel nu ook tot € 1000,- zonder handelskosten!
btc kopen

2. De Bitcoin Meester met kantoor in Aalsmeer – eerste Nederlandse makelaar met een flink aanbod van crypto’s en USD stablecoins waarover je ook automatisch rente kunt verdienen! Misschien wil je wel spaarkapitaal spreiden over ook goud en dollars? Bitcoin Meester is ook een meester in het aanbieden van de Amerikaans gereguleerde Paxos USD en gouden stablecoins. Ontvang nu €10 in bonus wanneer je €50 investeert in crypto’s met de volgende promocode: 5789120089450077. Voor meer informatie: Bezoek Bitcoin Meester.

satos crypto en bitcoin exchange

3. Satos met een kantoor in Lelystad is een klassieke makelaar voor bitcoins. Ze hebben een uitstekend werkend portaal opgezet om makkelijk via iDEAL bitcoins te kopen en meteen te versturen naar je eigen bitcoin wallet! Voor meer informatie: Satos Review!

4. De Hodl Hodl Exchange is de meest innovatieve decentrale handelsbeurs voor bitcoin. Hier is het mogelijk om zonder identiteitsverificatie in alle privacy bitcoins te kopen.

bitcoin kopen met future contracten

Ten slotte, voor de professionele handelaar kunnen we de Deribit exchange aanbevelen. Dit is een professioneel bitcoin derivatenbeurs van Nederlandse makelij onder Nederlandse leiding. Hier kun je bitcoin termijncontracten kopen in de vorm van futures en options. Het handelen in termijncontracten en hefbomen is uiterst risicovol, wordt afgeraden en is alleen geschikt voor professionele handelaren.

bitcoin hodl

Het is aan te raden om de eerste drie oplossingen te testen. Verder is het niet onverstandig om de volledige identiteitscontrole af te ronden zodat alles naar behoren werkt en je er altijd meteen optimaal van gebruik kunt maken. Het is altijd goed om over extra rekeningen te beschikken waar je altijd euro’s kunt omwisselen voor bitcoins wanneer en hoe je dit ook wilt.

Twijfel je nog over Bitcoin’s waardepropositie?

Het is van wezenlijk belang dat je weet wat je koopt. Verdiep je in Bitcoin en leer waarom het zo’n bijzondere monetair technologische uitvinding is voor de verwezenlijking van financiële emancipatie van de mensheid; en verder een alternatief decentraal monetair systeem is voor centraal bankieren. Lees onze bronnen:

Andere eervolle vermeldingen van alternatieve Bitcoin diensten:

  • LiteBit Exchange – de eerste Nederlandse crypto broker exchange waar Nederlanders gemakkelijk met iDEAL bitcoin en andere crypto’s kunnen kopen, beheren en bewaren.
  • Binance exchange – de grootste crypto exchange ter wereld met een veelvoud van diensten en de beste handelsvolumes.
  • Bitpanda exchange – belangrijke crypto exchange in Europa voor de handel in cryptovaluta en ook edelmetalen zoals goud!
  • Deribit exchange – beste handelsbeurs in de wereld voor crypto termijncontracten (futures & options).
  • Kraken Exchange – meest beproefde en veiligste crypto exchange in de Verenigde Staten die tevens zeer geschikt is voor de Nederlandse daghandelaar.
  • Changelly Exchange – beste instant crypto exchange voor het omwisselen van crypto’s zonder identiteitsverificatie (KYC). Ideaal om te combineren met de de bovengenoemede Hodl Hodl exchange of Bitvavo.

Concluderend

Leer zo veel mogelijk over Bitcoin en wanneer je bitcoins wilt kopen, evalueer dan de volgende diensten.

bitcoin trading

Over het algemeen kunnen we onze lezers aanbevelen om Bitvavo te gebruiken aangezien deze niet alleen zeer geschikt is voor een beginner, maar ook voor een ervaren gebruiker en actieve handelaar.

Wil je op lange termijn beleggen? Voor iemand die niet wil handelen met bitcoin is het van belang om deze direct veilig te verzenden naar een eigen hardware wallet. Handel niet in andere cryptomunten, blijf bij bitcoin en laat de aangekochte bitcoins nooit lang staan op een handelsrekening van een beurs.

Ten slotte, voor een complete categorisatie en overzicht van de verschillende handelsbeurzen en dienstverleners, raden we je aan de volgende pagina te raadplegen:

Nog vragen? ……

– Twijfel je nog waarom je bitcoins zou moeten kopen?
– Wil je nog meer weten wat de waardepropositie is van Bitcoin?

Lees verder

Alan Greenspan over goud en economische vrijheid

Alan Greenspan (New York 1926) is een zeer invloedrijke voorzitter geweest van de Federal Reserve. Hij werkte hier meer dan 19 jaar tussen 11 augustus 1987 tot en met 31 januari 2006. Hij zag onder zijn bewind vier verschillende presidenten voorbij zien komen: Ronald Reagan, George H.W. Bush, Bill Clinton, en George W. Bush. Alan […]

May 27, 2020
12 min

Is Bitcoin een piramidespel?

Lezers vragen wel eens of Bitcoin een piramidespel is. Hier zullen we dieper op ingaan en refereren naar een mooi geschreven verdiend artikel over waarom Bitcoin geen piramidespel is. Critici proberen doorgaans Bitcoin (BTC) op allerlei manieren in diskrediet te brengen. Een daarvan is door te zeggen dat het een piramidespel is, en die onflatteuze […]

May 25, 2020
2,5 min

Is Bitcoin betrouwbaar?

Is Bitcoin betrouwbaar, staat Bitcoin niet op losse schroeven? Bitcoin-sceptici zeggen maar al te graag dat Bitcoin niet betrouwbaar is en door niets wordt gedekt, zoals sommige valuta’s voorheen door goud werden gedekt. Ze beschouwen het als een digitale droom, een illusie die op niets gebaseerd is. Als we echter de fundamentele principes van Bitcoin […]

May 19, 2020
4,5 min