btc kopen

Waar kan ik het beste Bitcoin kopen (BTC)?

Oct 11, 2020
Aanbieding: 
btc kopen

Bij het aanschaffen van bitcoins zitten Nederlanders in een luxepositie. Als een financiële watergeus kan iedereen nu gemakkelijk de bitcoin-wateren testen met behulp van vele verschillende innovatieve Nederlandse en buitenlandse dienstverleningen. Voor het kopen en het actief verhandelen van bitcoin is het niet nodig om naar buitenlandse exchanges en brokers te stappen. Er zijn genoeg goede Nederlandse dienstverleners. Wereldwijd zijn er zeker meer dan een paar honderd dienstverleners actief. Helaas, er zijn ook genoeg oplichters en twijfelachtige spelers actief.

bitcoin kopen

We hebben de ontwikkeling van de markt sinds 2013 actief gevolgd en vele verschillende dienstverleners actief geëvalueerd. Hier volgt een selectie van de beste Nederlandse en buitenlandse dienstverleners waar je bitcoins kunt kopen. Er kunnen meestal ook andere coins worden gekocht, hetgeen we een beginner afraden. Begin voorzichtig met bitcoin.

Verder raden we onze lezers aan om de volgende diensten met elkaar te vergelijken. Neem de tijd om de beste dienstverlener te vinden die het best bij je wensen past. Klik op de respectieve links om onze recensies te lezen en maak een rekening aan bij alle onderstaande drie partijen. Kijken, testen en vergelijken ( :

kraken nederland alternatief
 • Bitvavo (handelsbeurs CEX), is de belangrijkste handelsbeurs van Nederland met kantoor in Amsterdam met een lage handelscommissie (max. 0.25 %). De beurs beschikt over een handelsomgeving en orderboek voor zowel de beginner als de gevorderde handelaar in bitcoins. Bitvavo is een van de weinige internationale beurzen die over een inbraakverzekering beschikt. De bitcoins worden veilig en verzekerd opgeslagen. Bovendien, kun je hier automatisch een rentevergoeding verdienen over je Bitcoin vermogen. Aanbieding: registreer je hier gratis en handel nu ook tot € 1000,- zonder handelskosten!
BTCdirect bitcoin kopen
 • BTC Direct (makelaar), beste makelaarsportaal met een kantoor in Nijmegen. Beste adres voor het veilig kopen van bitcoins met iDEAL. Vermijd de verleiding om te handelen. Stuur de bitcoins direct naar je eigen wallet voor veilige opslag en een lange termijn spaarvisie op basis van een Dollar Cost Avering tactiek. Aanbevolen methode is om een BTC Direct rekening te koppelen aan een super veilige Trezor wallet!
bitcoin kopen blox
 • Blox (makelaar), ontwikkeld door het team achter BTC Direct. Beste en meest veilige bewaaroplossing voor het aankopen en verkopen van bitcoins voor niet technische gebruikers. Aanbieding: ontvang nu €5,- gratis in tegoed om bitcoins mee te kopen met de code: BESTEBANK. Voor meer informatie: Bezoek Blox!
hodl hodl bitcoin kopen app
 • Hodl Hodl (decentrale beurs – DEX), de beste en meest innovatieve decentrale handelsbeurs voor bitcoin. Hier is het mogelijk om zonder identiteitsverificatie in alle privacy bitcoins te kopen.

Andere bekende opties:

 • Binance exchange – (centrale handelsbeurs – CEX), de grootste crypto exchange ter wereld met imposante handelsvolumes en een veelvoud van complementaire diensten en producten.
 • Bitcoin Meester (makelaar), beste Nederlandse makelaarsplatform voor stablecoins met kantoor in Aalsmeer – eerste Nederlandse makelaar met een flink aanbod van crypto’s en USD stablecoins waarover je ook automatisch rente kunt verdienen! Misschien wil je wel spaarkapitaal spreiden over ook goud en dollars? Bitcoin Meester is ook een meester in het aanbieden van de Amerikaans gereguleerde Paxos USD en gouden stablecoins. Aanbieding: ontvang nu €10 in bonus wanneer je €50 investeert in crypto’s met de volgende promocode: 5789120089450077. Voor meer informatie: Bezoek Bitcoin Meester.
 • Ten slotte, voor de professionele handelaar in derivaten kunnen we de Deribit exchange aanbevelen. Dit is een professioneel bitcoin derivatenbeurs van Nederlandse makelij onder Nederlandse leiding. Hier kun je bitcoin termijncontracten kopen in de vorm van futures en options. Het handelen in termijncontracten en hefbomen is uiterst risicovol, wordt afgeraden en is alleen geschikt voor professionele handelaren.
bitcoin hodl

Het is aan te raden om de eerste drie oplossingen te testen. Verder is het niet onverstandig om de volledige identiteitscontrole af te ronden zodat alles naar behoren werkt en je er altijd meteen optimaal van gebruik kunt maken. Het is altijd goed om over extra rekeningen te beschikken waar je altijd euro’s kunt omwisselen voor bitcoins wanneer en hoe je dit ook wilt.

Twijfel je nog over Bitcoin’s waardepropositie?

Het is van wezenlijk belang dat je weet wat je koopt. Verdiep je in Bitcoin en leer waarom het zo’n bijzondere monetair technologische uitvinding is voor de verwezenlijking van financiële emancipatie van de mensheid; en verder een alternatief decentraal monetair systeem is voor centraal bankieren. Lees onze bronnen:

Andere eervolle vermeldingen van alternatieve Bitcoin diensten:

 • Paxful – belangrijke P2P-marktplaats voor het kopen en verkopen van bitcoins.
 • LiteBit – de eerste Nederlandse crypto broker exchange waar Nederlanders gemakkelijk met iDEAL bitcoin en andere crypto’s kunnen kopen, beheren en bewaren.
 • Satos (makelaar), klassieke makelaar met een kantoor in Lelystad. Ze hebben een uitstekend werkend portaal opgezet om makkelijk via iDEAL bitcoins te kopen en meteen te versturen naar je eigen bitcoin wallet! Voor meer informatie: Satos Review.
 • Bitpanda exchange – belangrijke crypto exchange in Europa voor de handel in cryptovaluta en ook edelmetalen zoals goud!
 • Kraken Exchange – meest beproefde en veiligste crypto exchange in de Verenigde Staten die tevens zeer geschikt is voor de Nederlandse daghandelaar.
 • Changelly Exchange – beste instant crypto exchange voor het omwisselen van crypto’s zonder identiteitsverificatie (KYC). Ideaal om te combineren met de de bovengenoemde BTCDirect, Hodl Hodl exchange of Bitvavo.

Concluderend

Leer eerst zo veel mogelijk over Bitcoin; en wanneer je vervolgens bitcoins wilt kopen, evalueer dan bovenstaande aanbevolen diensten. Over het algemeen kunnen we onze lezers aanbevelen om een van bovenstaande diensten te gebruiken aangezien deze niet alleen zeer geschikt zijn voor een beginner, maar ook voor een ervaren gebruiker en actieve handelaar. Hier kan iedereen gemakkelijk en goedkoop bitcoins kopen en verhandelen. We raden onze lezers niet aan om te beginnen met de actieve bitcoin handel.

altcoins

Het beste is om voor de lange termijn te beleggen op basis van kennis (bitcoin cursus) en een persoonlijk aangepaste DCA-strategie. Verder is het van belang om de bitcoins veilig te verzenden naar een eigen hardware wallet en meer te leren over bitcoin beveiliging. Handel niet in andere cryptomunten, blijf bij bitcoin en laat de aangekochte bitcoins nooit lang staan op een handelsrekening van een beurs.

Ten slotte, voor een complete categorisatie en overzicht van de verschillende handelsbeurzen en dienstverleners, raden we je aan de volgende pagina te raadplegen:

Nog vragen? ……

– Twijfel je nog waarom je bitcoins zou moeten kopen?
– Wil je nog meer weten wat de waardepropositie is van Bitcoin?

Lees verder

CFTC dient een aanklacht in tegen Binance – Binance vs CFTC!

Het is uiteindelijk zo ver: een confrontatie tussen Binance en de CFTC. De CFTC en niet de SEC? Inderdaad, volgens Bloomberg wordt Binance aangeklaagd door de CFTC. De CFTC is de Amerikaanse toezichthouder voor o.a. termijncontracten over grondstoffen. Het is een afkorting voor de Commodity Futures Trading Commission. De belangrijkste leiders van Binance, CEO Changpeng […]

Mar 28, 2023
4 min

Tom Luongo over de agenda van de FED en de strijd tussen centrale banken en andere machtscentra

We willen onze lezers attenderen op een originele analyse van Tom Luongo over het financiële geopolitieke spel dat er nu wordt gespeeld door vooral de Federal Reserve (FED). In het Westen is er geen financiële eensgezindheid en zijn er verschillende facties actief met hun eigen agenda. Tom Luongo gaat er vanuit dat de FED onder […]

Mar 23, 2023
5 min

Credit Suisse is in de problemen, failliet en overgenomen door UBS? Op weg naar een nieuwe eurocrisis?

Samenvatting: Credit Suisse is omgevallen en bankroet. Om verdere besmettingsgevaar te beperken is er een merger-overeenkomst getekend met de UBS door de interventie van de Zwitserse ministerie van financiën, de Zwitserse centrale bank en de Zwitserse financiële toezichthouder (FINMA). In de praktijk betekent dit dat UBS op zondagavond 19 maart 2023 Credit Suisse heeft opgekocht […]

Mar 20, 2023
9 min